Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE BRANDS FOR MIN. 149KR. OG SPAR 20-25%* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Nyhed til Olaplex elskere!

Nyhed til Olaplex elskere!

Er du vild med Olaplex og de mirakler, det kan gøre for dit hår? Så bliver du ellevild med de nyeste skud på stammen!

Det patenterede molekyle

Olaplex kom på markedet i 2014, og frisørverdenen blev straks blæst omkuld af produkternes egenskaber. Vi opdagede alle sammen hvilke mirakler, den kunne udføre, da Kim Kardashian gik fra sort hår til platinblond over en meget kort periode. Kender man lidt til farveteori, ved man, at dette førhen nærmest har været en umulig opgave, hvis håret stadig skulle bevare sin sundhed og længde. Det blev derfor muligt at lave ekstreme hår-transformationer uden at ødelægge håret. Men også ved allerede ødelagt hår så man et mirakel. Hår, der var spaltet, slidt og nulret i spidserne, fik en Olaplex behandling og blev derefter nærmest som nyt.

Der er ikke noget at sige til, at Olaplex på meget kort tid blev et verdenskendt brand.

De forskellige steps

1. step består af Olaplex No.1 Bond Multiplier, som typisk er en salonbehandling. Her blandes den specifikt til dit hår, hvorefter den kommes i håret som en flydende hårkur. Den kan også være en del af din farvebehandling, hvad end det er farve eller afblegning.

2. step er Olaplex No. 2 Bond Perfector, som er en mere tyktflydende creme, som også kommes i ved frisøren. Det er vigtigt for virkningen, at begge steps kommes i, og at det er den rigtige mængde. Alt dette har frisøren dog styr på. Disse to steps går ind og genopbygger hårets kerne og regenerer hårets svovlbroer, som er det der giver et stærkt og sundt hår. Når håret bliver farvet, afbleget, føntørret, glattet osv. er det disse svovlbroer, der brister og derved gør håret filtret, slidt og kedeligt. Olaplex kan genopbygge helt op til 99% af disse svovlbroer, og derved bliver håret ’født på nyt’.

3. step er Olaplex No. 3 Hair Perfector, som er en hjemmebehandling, du selv kan bruge hjemme, for at holde resultatet ved lige, og forebygge nye skader på håret. Det er en rigtig god ide at bruge den 1 gang i ugen, og den kan også bruges selvom du ikke har fået No. 1 og 2.

Men, men, men…

Nyhed til Olaplex elskere!

NU er der sket noget vildt! Der er nemlig kommet en No. 4 og No. 5!

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No. 4 og Olaplex Bond Maintenance Conditioner No. 5 giver dig endnu mere patenteret pleje og genopbyggelse, men også kvaliteten er bare sublim. Shampooen er rimelig tyk i konsistens, hvilket også vidner om en meget drøj shampoo. Den er så cremet og lækker, og den giver en skøn følelse af velvære og sundt hår. Conditioneren er ligeledes meget drøj i brug, og genopbygger håret på daglig basis.

Her er nogle af fordelene ved No. 4 og 5:

  • Patenteret molekyle, der revolutionerede frisørverdenen
  • Uden parabener eller sulfater
  • Glutenfri
  • No. 5 er vegansk
  • Farvebeskyttende
  • Genopbyggende, reparerende og blødgørende
  • Mild – kan anvendes dagligt
  • Velegnet til alle hårtyper
Nyhed til Olaplex elskere!

Mit hår er blevet både stærkere, sundere og blødere takket være Olaplex.

Tænk hvad det kan gøre for dit hår. Vil du læse mere om Olaplex og se NiceHairs udvalg af produkter, finder du link her: Olaplex

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...