Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Noora fra Skam og Kim Kardashian

Noora fra Skam og Kim Kardashian

Serien Skam har for alvor fået omtale her i starten af året, og jeg er ærligt talt nok den sidste unge kvinde i verden, der ikke har set Skam…

Skam har indtaget hele jordkloden, og det er virkelig det, som alle taler om lige nu. Særligt karakteren Noora er kommet på alles læber, og hun er lynhurtigt blevet et stilikon.

Selvom jeg jo ikke har set serien, hvilket egentlig også er lidt for dårligt, så har det naturligvis ikke forhindret mig i at researche lidt på hendes cool stil, og her kommer så mit bud på, hvordan du kan stjæle Noora-stilen.

Sådan får du Noora fra Skam´s stil.

Den stribede skjorte kommer man på ingen måde udenom, det er simpelthen et musthave. En helt enkel højhalset strik vil ligeledes klæde dig godt på til stilen. Dertil et par helt enkle bukser i stof eller denim. Noora er ikke typen, der dresser totalt meget op, så hold stilen enkel.

Noora fra Skam og Kim Kardashian

På fødderne skal du have et par cool, flade herresko eller alternativt et par helt enkle Chelsea boots.

Så tøjet er altså meget enkelt og ligetil, og er nok også noget, som de fleste faktisk har liggende hjemme i skabet.

Når det kommer til beauty-delen, så hverken kan eller skal man komme uden om hendes smukke røde læber, som pludselig har fået en hel generation af unge piger, rundt om i verden, til at hoppe med på bølgen med de røde læber, selv på en helt almindelig hverdags-mandag.

Resten af makeuppen er holdt meget neutral.

Mit bud på den perfekte læbestift til Noora-looket er Læbestift: Kjær Weis “Adore”

Og til sidst er der jo hendes fine og cool, blonde page, som jeg jo desværre ikke kan prale af mere.

Det er efterhånden ved at være en del år siden, jeg havde den blonde page. Nogle dage savner jeg virkelig pagen, og kan bestemt godt synes, at mit lange brune hår er ret kedeligt. Jeg overvejer tit, om der snart skal ske noget vildt med håret, men jeg er alligevel ikke så modig mere, som jeg har været.

Men Noora har da i høj grad fået mig til at overveje, om der skal ske noget med mit hår i den nærmeste fremtid.

Nyt år – Nyt hår

2017 har indtil videre budt på mange nye trends indenfor både beauty og fashion, og mon ikke vi kommer til at se mange flere nye spændende trends resten af året også.

Den trend, som jeg viser her er super nem at få. Men hvor Noora kunne få mig til at overveje at klippe mit hår kort, så er denne trend det stik modsatte.

Det er vores allesammens Kim Kardashian, som er ophavsmand til denne trend, og nej, jeg ligner hende bestemt ikke, men derfor må man jo gerne lade sig inspirere.

Trenden er: Taaadaa – LANGT GLAT HÅR.

Nej, jeg ved da godt, at der intet revolutionerende er over det, men ikke desto mindre, så bliver langt glat hår altså The Bomb dette år.

Hvis man har kort hår, er det selvfølgelig ikke den letteste trend lige at efterligne en mandag morgen på vej på job, og man skal så selvfølgelig have gang i nogle extensions, men ellers er det da en lækker nem trend, der er lige til at gå til for alle os, der har lidt længere hår.

Noora fra Skam og Kim Kardashian

Når jeg glatter mit hår, bruger jeg min HH Simonsen Signature Styler, som kan findes lige her.

Når jeg har glattet håret, bruger jeg MATRIX Oil Wonders Amazonian Murumuru, som er en vildt lækker olie, der er rigtig god til lige at tæmme lokkerne med. Jeg bruger et enkelt pump, som jeg fordeler i håret for at lægge små hår ned og samle spidserne. Den giver desuden et rigtig fint shine til håret.

Det er da en nem og hurtig måde at style håret på for os, der ikke er super fantastiske til de store håropsætninger, eller bare til de der morgener, hvor det hele skal gå lidt stærkt.

Hvis vi skal kigge lidt nærmere på Kim K´s stil, så har jeg, til looket her, valgt en sort blondetop og nude læber, da det ofte er noget, man ser hende med i de glittede magasiner.

Noora fra Skam og Kim Kardashian

Så det var mit bud på et Kim Kardashian inspireret look a la 2017, hvor én af de store trends bliver sundt, langt, glat hår.

Så skal det være Noora eller Kim K?

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...