Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Jeg har aldrig prøvet makeup fra Jane Iredale før, men nu fik jeg endelig muligheden for det, da det blev min tur til at få lov at teste det. Og så tænker I måske, hvorfor har hun ikke prøvet det før? Hun arbejder på NiceHair.dk og har muligheden for at købe alverdens ting. Men for at være helt ærlig, har jeg ikke købt noget fra Jane Iredale, fordi jeg synes at priserne er lidt høje!!

Men er priserne så for høje, i forhold til kvaliteten ? Nej bestemt ikke!
Efter at have testet makeuppen, må jeg indrømme, at det er super lækkert, og at mit næste køb fra Jane Iredale bliver en af deres Mineral Pudder, da jeg har hørt en masse godt om dem.

Her er min mening om de 4 Jane Iredale produkter

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Jane Iredale GreatShape Eyebrow Kit

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Det første produkt jeg har prøvet er, Jane Iredale GreatShape Eyebrow Kit. Sættet findes i to farver, og passer til enten lyst eller mørkt hår. Men selvom jeg er lyshåret, havde jeg faktisk valgt den mørke farve, brunette. Jeg har nemlig nogle ret dumme bryn, hvis jeg selv skal sige det:) De er ALT for tynde, og slet ikke tætte nok, derfor kan jeg godt lide at de bliver lidt markeret.

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Kittet indeholder en voks, en vandfast farvet pudder, samt en pensel til påføring. Brynfarven er en mineralpudder, som jeg synes giver et naturligt look og med brynvoksen, kan man nemt forme sine bryn, lige som man ønsker. Jeg skal ikke tænke på mine bryn resten af dagen, farven holder, og det er virkelig dejligt.

Jane Iredale GreatShape Eyebrow Kit

Jane Iredale Naturally Matte Eye Shadow Kit

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Jeg bruger ikke så tit øjenskygge, og hvis jeg gør, plejer det er være en sort eller mørkebrun farve. Men den anden ting jeg fik lov at teste, var Jane Iredale Naturally Matte Eye Shadow Kit. Og min mission var at skabe et naturligt smukt forårslook, og det synes jeg faktisk gik okay:) Kittet indeholder 5 silkebløde og smukke jordfarver, som kan kombineres, og som blender smukt sammen. Normalt ville jeg ikke vælge SÅ lyse farver, men dem er jeg også blevet ret vilde med, da de er perfekte til et fint hverdagslook. Og her til forår og sommer er det trendy med et “nude” look.

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Jane Iredale Naturally Matte Eye Shadow Kit

Jeg brugte også denne lille pensel til at påføre min øjenskygge med, da jeg nogle gange har lidt svært ved at bruge den applikator, der medfølger i kittet.

Jane Iredale PureGloss Lip Gloss

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Og her kommer produkt nr. 3, som er Jane Iredale PureGloss Lip Gloss. Den er jeg ret imponeret over, den holder SÅ godt, at jeg næsten ikke kunne komme af med den igen! Altså på den gode måde! Jeg tog den på og så havde jeg lækre læber i flere timer:) Den har en lækker og cremet konsistens, som giver læberne et flot shine, uden at den føles klistret eller klæbrig. Der står også på den, at den har en lindrende formel, som indeholder blandt andet økologiske olier fra lotusblomstervoks og appelsinskalvoks. Den indeholder desuden antioxidanter og vitamin C og E, som beskytter læberne og så har den en behagelig smag af brombær- og granatæbleekstrakter. Og det kunne jeg faktisk godt smage, lækkert siger jeg bare! Denne lipgloss findes i mange smukke farver, så der er rig mulighed for at finde en, som passer til enhver lejlighed.

Jane Iredale PureGloss Lip Gloss

Jane Iredale PurePressed Blush

Naturligt sommerlook med Jane Iredale

Den sidste ting jeg testede var, Jane Iredale PurePressed Blush. Det er en super lækker pudderblush, som giver naturlige og smukke røde kinder. Og den er utrolig nem at arbejde med, så længe man har en god børste, og der kan jeg anbefale denne her:
Jane Iredale pensel

Der står på produktet, at den er meget mild i sin formular og indeholder ingen kunstige farvestoffer. Derfor er den velegnet til at bruge i hele ansigtet, både på kinder, øjne, læber osv. Pudderblushen er baseret på mineraler, og virker dermed plejende på huden. Her har jeg brugt farven, Mystique, men den findes i en masse skønne farver.

Jane Iredale PurePressed Blush

Kvalitet og pris hænger sammen hos Jane Iredale

Alt i alt havde jeg en super god oplevelse med at prøve makeup fra Jane Iredale, og jeg må indrømme at kvalitet og pris hænger sammen, så det er jo slet ikke dyrt, når man først finder ud af, hvad man får for pengene.

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...