Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Naturlige produkter fra NUXE

Naturlige produkter fra NUXE

Nuxe producerer miljøvenlige, naturlige, eksklusive produkter af høj kvalitet. I gennemsnit er 80% af indholdet i produkterne af naturlig oprindelse, og de er også uden parabener, mineralske olier og ingredienser fra dyr. Nuxe's produkter skal også være bæredygtige, helt fra indpakningen til selve produktet.

Jeg har aldrig prøvet nogle produkter fra Nuxe før, men det lover godt, at de tænker på miljøet og bruger flest mulige naturlige ingredienser.

Rens og fugt

Naturlige produkter fra NUXE

Alle produkterne fra Nuxe dufter naturligt godt og ikke for meget af parfume! Jeg har testet to renseprodukter, Nuxe Rêve de Miel Face Cleansing And Make-Up Removing Gel og Nuxe Lait Démaquillant Comfort Cleansing Milk. Begge fjerner effektivt makeup og efterlader huden blød og fugtig. Disse er tiltænkt sensitiv, normal og tør hud, så jeg vil ikke anbefale dem, hvis du døjer med uren og olieret hud.

Naturlige produkter fra NUXE

Efter rens er det vigtigt at fugte huden og Nuxe Rêve De Miel dag og natcreme er begge skønne at anvende efterfølgende. Desværre blev min hud lidt shiny af disse 2 cremer, da de er beregnet til tør og sensitiv hud og det kan jeg ikke sige at jeg har!

Naturlige produkter fra NUXE

Hverdagsluksus

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil er en olie, som kan bruges på kroppen, i ansigtet og i håret. Olien føles dejlig og luksuriøs på huden, og den fungerer også fint til tørre og slidte hårspidser! Denne olie skal fugte, give næring og reparere huden, bl.a. skulle den også have en god effekt på strækmærker.

Naturlige produkter fra NUXE

Jeg testede også Nuxe's parfume Prodigieux Le parfum EDP. Den skal minde dig lidt om sommer, sol, og strand, og indeholder bl.a. mandarin, rosenduft, magnolia og vanilje. En god duft, som desværre nok bliver lidt for sød til min smag, men den minder faktisk om solbrun hud og sommer.

Naturlige produkter fra NUXE

Alt i alt nogle lækre produkter fra Nuxe og jeg glæder mig allerede til at teste flere fra dem.

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...