Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Morgenstund har Pukka i mund..

Jeg er nok en af de få, der med glæde står op tidligt hver dag, for at have et par timers stille og ro, helt for mig selv. Her tuller jeg rundt med tændte lys, en god kop te (i øjeblikket er jeg fan af Love fra Pukka, en lydbog (jeg elsker at kunne komme ind i en anden verden, inden dagen starter for alvor!) og lægger makeup. Min morgen er hellig for mig, og jeg er sikker på, at det lægger bunden for højt humør hele dagen.

Morgenstund har Pukka i mund..

Så langt fra morgenfrisk man kan komme

Det lyder måske, som om jeg er virkelig morgenfrisk, da jeg elsker at stå tidlig op, og nyder stilheden, men det er jeg langt fra! Egentlig, er jeg virkelig morgensur, og kan faktisk ikke lide, at man snakker til mig de to første timer, efter jeg er vågnet - men det er altså bare ikke en god egenskab at have, når man er mor, hvor man tit bliver vækket meget pludseligt, så da min datter ikke var særlig gammel, besluttede jeg mig for at prøve noget nyt, og satte vækkeuret et par timer før den lille plejer at vågne, og har siden da elsket det.

Her kan jeg få lov til at prøve lidt forskelligt i min makeup, måske lige nå at opdateres på de nye trends, jeg kan nå at lave mit hår og jeg kan nå at blive menneske før resten af huset vågner, og arbejdet kalder.

Jeg er meget til varme farver, og kan virkelig godt lide en smokey eye - det behøver ikke at være en vildt dramatisk smokey eye, men bare lidt, er superfint til mig. Jeg har også (desværre) arvet såkaldte "hooded eyes" som ikke er helt lige så tydeligt, med en smokey eye, da det ligesom.. tryller det væk!

Morgenstund har Pukka i mund..

Timeless

Jeg har lige fået den her pallette ind af døren, Timeless fra Youngblood, og jeg er helt overbevist om, at den er lavet til smokey eyes! Farverne matcher superfint, de er nemme at påføre og blendes uden problemer, det tager maks 10 minuter at lave smokey eyes på begge mine øjne, og det holder hele dagen. Den her bliver en af de paletter, jeg har med i flere år fremover!

For at lave smokey eyes, starter man typisk med at lægge den lyse farve på øjenlågets inderste del, og lægger de mørke farver i øjenlågets yderste del. Jeg tager en af de lysere, men mere varm tone, i globelinjen, og jeg arbejder den godt opad mod brynet for at give en "skygge" (det er også den her del, der er så godt mod "hooded eyes") og sidst, tager jeg en mørk farve i kanten til vipperne, og ud mod den yderste del af øjet.

Jeg bruger typisk også en liquid eyeliner for at lave en tynd kant, helt op af mine vipper, for at give lidt mere intensitet til øjnene.

Afslutningsvis, selvfølgelig en god mascara, og da jeg mere er til volume i stedet for længde, bruger jeg i øjeblikket 2000 calories fra Max Factor, da jeg synes at børsten er helt perfekt, og både separerer vipperne, samtidig med at de får volume.

Klar til en dag på arbejde

Morgenstund har Pukka i mund..

Når ansigtet er ordnet, håret er sat, teen er kold, og jeg vist ikke helt kan trække den længere, slukker jeg for lydbogen, og er klar til en dag på arbejde - ofte er jeg vågnet og i godt humør, og nogle gange kræver det lige en kop kaffe, før jeg kan snakkes til ;)

Follow
Emily Mikkelsen

Jeg hedder Emily, og er 24 år - også kendt som "svenskeren" efter 22 år bosat i Sverige. Jeg har en datter på 3 sammen med min forlovede, og vi har et lækkert hus ude på landet. Jeg elsker sundhed, makeup og beauty, dog er det efterhånden i en mere travl mor udgave, men synes jeg begynder at få styr på, at lave alt meget hurtigt ;) Håber I vil følge med, og måske blive lidt inspirerede!

Loading...