Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 22% PÅ HELE SHOPPEN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Mine 3 yndlings hverdagsprodukter

Har du svært ved at finde rundt i den store produktjungle? Her giver jeg mine anbefalinger til de produkter jeg bruger i min dagligdag, som ovenikøbet er til at betale sig fra.

VIFA LIFT 5

Mine 3 yndlings hverdagsprodukter

Gider du ikke bruge tid på at finde den helt rigtige ansigtscreme? Så har jeg fundet den for dig.

L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Daily Moisturizer er en god fugtgivende creme, som er specielt udviklet til mænd.

Normalt så har jeg tendens til at få tørhed omkring min næse, men benytter jeg denne creme både morgen og aften, sørger den for at min hud er lækker blød.

En af mine problematikker er især vintermånederne, hvor jeg kæmper med tør hud i ansigtet. Kender du til dette problem? Så læs med her.

Vintervejret plejer at være ekstra hård for min hud, og da vi bor i Danmark, er det stort set året rundt at min hud er presset, og her er denne creme en stor hjælp.

Cremen er også med til at reducere rynker, hvilket bare er en ekstra plus for mig.

Redken Scalp Relief

Mine 3 yndlings hverdagsprodukter

Jeg bruger meget sjældent penge på luksushårprodukter, fordi jeg ikke har kendt til den store forskel - det reelt gør for dit hår. Jeg har i det sidste lange stykke tid, døjet meget med irritation og kløe i hårbunden. Men sidste gang jeg var til frisør blev jeg anbefalet Redken Scalp Relief og tænkte at den måtte jeg da prøve.

Jeg købte den hjem og var meget spændt på at skulle prøve produktet. Jeg havde store forventninger, da jeg endnu ikke har prøvet et produkt i den prisklasse før.

Shampooen var en skuffelse for mig og den kunne ikke holde min irritation i hovedbunden væk. Jeg fandt frem til at Redken Scalp Relief ikke passer til min hårtype og mit problem, men det er forskelligt fra hårtype til hårtype, så prøv dig frem.

L’Oreal Men Expert HYDRA ENERGETIC

Kender I det, hvor skægget har groet i et par dage og ser godt ud, men begynder at klø og irritere? Hver dag, når jeg kommer hjem fra dagens gøremål, er det første jeg gør at gå i bad. Når jeg har været i bad, barberer jeg mig, og her kan L'Oreal Men Expert Hydra Energetic 3-Day Beard Moisturiser anbefales.

Cremen er med til at give et mere blødt og smidigt skæg, som også går ind og renser.

Cremen er også god for huden, da den giver en masse fugt og energi. Den er nem at arbejde med og dufter godt! Så hvis du ønsker en creme der holder dit skæg frisk og blødt, men samtidig med tilfører din hud fugt, så anbefaler jeg kraftigt: L’Oreal Men Expert HYDRA ENERGETIC.

En lille ekstra anbefaling

Nu har I fået mine anbefalinger af de skønhedsprodukter jeg primært bruger igennem en dag. Jeg har dog ikke nævnt min elskede og uundværlige voks - Renati Rock Hard, som jeg ikke kan undvære, så den får lige en kort anbefaling med på vejen her. Renati Rock Hard voksen giver det bedste hold til dit hår, så det holder formen dagen lang.

Jeg er til daglig studerende, og derfor er alle produkterne til at betale sig fra. Jeg synes personligt, at alle produkter giver stor værdi for pengene, på nær Redken Scalp Relief.

Follow
Michael Jørgensen

Jeg hedder Michael og er lige flyttet til Esbjerg, sammen med min dejlige kæreste. Jeg er lige startet som praktikant hos NiceHair i forbindelse med min uddannelse, som Markedsføringsøkonom. Min hverdag går med at være sociale med kammeraterne, og dyrke lidt motion. Jeg glæder mig til at holde dig opdateret med mine anmeldelser af diverse skønhedsprodukter, og håber du bliver inspireret.

Loading...