Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ MAKEUP FRA CLINIQUE, LAVINDE, CLARINS... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Maria Nila er endelig kommet til NiceHair!

Maria Nila er endelig kommet til NiceHair!

Mit frisørhjerte blev så glad, da jeg så Maria Nila var kommet til NiceHair. Det giver mig nemlig muligheden for, at fortælle jer om disse lækre produkter. Maria Nila er kendt og elsket af mange frisører i hele Skandinavien, og faktisk har jeg også altid arbejdet med mærket i de saloner jeg har været i. Så det er ikke helt uden grund, at mange saloner forhandler dette mærke. Det er nemlig rigtig lækkert!

Jeg vil her give jer en kort introduktion til mærket, og så har jeg testet lidt af produkterne for jer.

Maria Nila har forskellige plejeserier, fordi vores hår har forskellige behov, men fælles for alle serierne er, at der findes en shampoo, kur, og conditioner. Ud over dette beskytter de alle et farvet hår, de er sulfat- og parabenefri, og de er miljøvenlige. Hver enkelt serie har lige netop den ingrediens tilsat, som fx får håret til at give fyldig volumen, sølvgråt hår eller pleje et skadet hårstrå.

Hvilken serie har du brug for?

Head and Hair Heal er en serie til hovedbundsproblemer. Så har du gener med fx skæl eller tør hovedbund, er det denne du skal vælge. Denne serie indeholder aloe vera, vitamin E, Apigenin og peptider som stimulerer hårsækkene, hvilket er med til at øge hårvæksten og modvirke hårtab.

True Soft serien er baseret på Argan Olie, hvilket giver den optimale pleje til et tørt hår.

Structure Repair indeholder algeekstrakt, som virker reparerende på et skadet hår. Så har du et hår som trænger til at få sin styrke og glans tilbage, er det denne serie, du skal vælge.

Luminous Colour beskytter dit farvede hår, og mindsker farvetab under hårvasken ved hjælp af granatæbleekstrakt og Colour Guard Complex. Samtidig genopbygger den håret, så det efterlades glansfuldt og med en ny styrke.

Sheer Silver kan med sin brombærekstrakt og violette pigmenter holde håret flot blond, hvidt eller gråt og modvirke gullige nuancer. Denne silvershampoo giver en god pleje af håret, så det efterlades glansfuldt.

Pure Volume er udviklet til et fint hår, som har brug for volume. Den indeholder B5-vitamin og Colour Guard Complex, som reducerer farvetab under hårvask og styling.

Maria Nila er endelig kommet til NiceHair!

Maria Nila Pure Volume

Den sidstnævnte serie, er den jeg har testet. Jeg synes, at produkterne er rigtig flotte med deres pastelfarver, og hyggelige at have stående på badeværelset. Denne Pure Volume serie er jeg virkelig blevet vild med. Ud over jeg synes, at de er flotte, så har de også den mest behagelige lækre duft. Jeg kan godt lide, når mine produkter dufter lidt uden at blive for parfumerede.

Jeg vasker altid mit hår to gange, når jeg er i bad, men til gengæld gør jeg det også kun to gange om ugen. Den første vask er for at få alle produkter og overskydende fedt ud. Den anden vask går i dybden, og her kan shampooen rigtig komme ind i håret og virke. Shampooen er meget drøj, hvilket gør, at jeg kun skulle bruge en lille smule. En gang om ugen bruger jeg hårkur, og især nu, hvor jeg har fået lysnet mit hår en del, trænger mit hår til dybdegående pleje. Jeg lader den sidde i 15 minutter, og kommer derefter conditioneren i, da den lukker skællaget, og efterlader håret lækkert blødt.

Derfor er denne serie god til et fint hår.

Jeg har før prøvet volumeserier, hvor jeg er gået lidt væk fra dem igen, fordi de gør mit hår for tørt, da de netop skal give fylde. Men Pure Volume har en rigtig fin balance, og giver en dejlig blød fornemmelse i håret uden at det bliver tynget.

Se produkterne her: Maria Nila

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Loading...