Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Makeup til julefrokost

Her giver jeg mit bud på en makeup til julefrokost med lækre eksklusive produkter fra Yves Saint Laurent.

Makeup til julefrokost

Makeuppen ser ud af noget, men er samtidig ret let at lægge, og så holder makeuppen fra YSL altså bare virkelig godt. Det er et perfekt eksempel på, at det nogle gange godt kan svare sig at give lidt ekstra for nogle produkter, som virkelig skal holde. Og makeuppen skal jo virkelig holde til en julefrokost, som ofte bliver en lang nat med dans og det hele.

Til looket har jeg brugt 2 mega lækre flydende øjenskygger og en lipgloss.

Makeup til julefrokost

Øjenskyggerne er YSL Full Metal Shadow i farverne Eau D ´argent og Fur Green.

Den smukke lipgloss hedder YSL Gloss Volupte, og er i farven Rouge Velours.

Yves Saint Laurent øjenskygger

Makeup til julefrokost

Generelt er jeg lidt skeptisk, når det kommer til flydende og cremede øjenskygger, da jeg ofte synes, holdbarheden er sådan lidt la-la. Men med YSL Full Metal Shadow, har jeg fundet en flydende øjenskygge, der bare bliver siddende. Den tørrer super hurtigt, og krakelerer ikke, selv efter mange timer. Jeg er vildt imponeret, og overvejer for alvor at investere i flere farver af den her øjenskygge. Desuden er de vildt pigmenterede, så det er dejligt nemt at skabe et effektfuldt look.

Yves Saint Laurent lipgloss

Makeup til julefrokost

Udover at farven er fantastisk smuk, så er det bare en rigtig holdbar lipgloss. Selv efter, at jeg havde spist, havde jeg stadig pæne røde læber. De var ikke lige så farvemættede som inden, jeg spiste, men de så stadig rigtig fine ud, og jeg behøvede ikke at forny farven med det samme. Det synes jeg da er fantastisk - og så er den billig.

Både øjenskygger og lipgloss har rigtig gode applikatorer, som jeg brugte til at lægge makeuppen, så det er også dejligt nemt, da man jo så ikke behøver at have gang i alle mulige pensler.

Makeup til julefrokost

Jeg er virkelig blevet ”blown away” over de her produkter, altså sådan for alvor.

Måske vil jeg endda strække den så langt og sige, at det her er de bedste makeupprodukter, jeg har prøvet i år.

Yves Saint Laurent laver mange forskellige produkter, og hvis du har fået lyst til at kigge nærmere på dem, så finder du dem lige her:
Yves Saint Laurent

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...