Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Makeup og hudpleje til 50 +

For at være ærlig så syntes jeg, at der manglede et indlæg til den mere modne gruppe. Har jeg ikke ret?? Jeg har derfor været hjemme hos min mor, for at se hvad der gemmer sig i hendes skuffer.

Makeup og hudpleje til 50 +

Jeg har fået hende til at give en kort mening og forklaring på, hvad hun bruger og hvorfor.

Til at pleje hendes hud bruger hun blandt andet disse 4 produkter:

Makeup og hudpleje til 50 +

Serum under dagcreme: Nuxe Nuxellence Éclat 50 ml er faktisk et multiprodukt, det kan bruges både under dag og natcreme og også sammen med et andet serumsprodukt. Min mor er rigtig glad for produktet, fordi det virkelig booster hendes hud med fugt, lysner og gør hendes hud mere ensfarvet.

Dagcreme: Her bruger hun KORRES Black Pine dagcreme. Hun siger den virkelig gør huden blød, og at huden virker mere glat og ensartet.

Serum under natcreme: Nuxe Nuxellence Detox 50 ml er hun faldet pladask for. Den detoxer huden, øger cellefornyelsen og så har den den skønneste duft af passion.

Makeup og hudpleje til 50 +

Natcreme: Igen KORRES Black Pine - hun syntes det føles dejligt at gå i seng med en hud, der er gennemfugtet, men samtidig vide, at der er masser af ingredienser som virker opstrammende og styrker bindevævet.

Her er en lyn guide til hvilken makeup hun bruger.

Makeup og hudpleje til 50 +

Foundation: Hun vil meget gerne dække sin pigmentering, som hun har forskellige steder i ansigt og på hals, men uden at det ser kunstigt ud, derfor bruger hun denne mineralske foundation fra Youngblood.

Makeup og hudpleje til 50 +

Pudder/blush: På kinderne bruger hun en blanding af en solskindspudder og en blush fra Youngblood, både for, at få lidt glød men også lidt farve.

Brynpudder: Brynene er tegnet op med en brynpudder fra Billion Dollar Brow, fordi den ser naturlig ud, og så kan man næsten ikke gøre noget forkert med den.

Eyeliner: Hun bruger en sort eyeliner fra Jane Iredale, som hun ligger i en tynd streg over øjet.

Øjenskygge: Og faktisk bruger hun Youngbloods øjenskygge i farven bordeaux, da den fremhæver hendes øjne.

Mascara: En sort mascara fra Pür. Hun er blevet ret glad for denne mascara, da hun har tendens til at hendes øjne løber i vand og tit svier, men dette er blevet meget bedre efter hun er startet på denne mascara: Pür Cosmetics Fully Charged Magnetic Mascara 13 ml - Black

Makeup og hudpleje til 50 +

Dette er selvfølgelig, hvad hun er glad for. Men jeg håber det kan give lidt inspiration til jer derude.

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Relaterede produkter

Nuxe Nuxellence Éclat 50 ml
425,00 kr
299,00 kr
Loading...