Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Lav din egen professionelle spa behandling

Lav din egen professionelle spa behandling

I Hollywood står stjernerne i kø for at få ”The Ole Glow”, og har man først set Ole Henriksens flotte hud og helt fantastiske udstråling, vil man gerne selv stille sig op bag i køen. Men det behøver man faktisk ikke, man kan selv lave sin helt egen professionelle Ole Henriksen spa behandling derhjemme, og opnå flotte resultater med Ole’s helt fantastiske og effektive produkter. Her løfter vi sløret for, hvordan du får den flotte hud ved at lave din helt egen Ole Henriksen facial spa, som Hollywood stjernerne gør det.

Det skal du bruge, og sådan gør du:

Tag eventuelt et før-billede, inden du går i gang, og tag et efter behandlingen for at se forskellen. Du skal starte med at rense din hud, Ole har flere forskellige renseprodukter, og du skal vælge den, der passer til din hud. Når din hud er ren, tager du Ole’s PowerPeel kit, som består af tre masker, dem skal du gøre klar til brug.

Step 1: Mandel Polish Scrub

Denne scrub eksfolierer din hud, dvs. fjerner de døde hudceller, så din hud er ren og frisk. Masken indeholder havregryn, honning og bambus. Massér mildt en passende mængde maske ind i ansigtet i opadgående cirkulære bevægelser i ca. 1-2 minutter (undgå at komme det i øjnene), og lad den virke i et øjeblik. Du kan evt. lukke øjnene imens og nyde duften, og skyl så grundigt masken af igen. Du kan evt. forvente at opleve en smule rødme af din hud, hvilket er godt, da det viser, at huden arbejder.

Step 2: Lemon Strip Peel

Lemon strip peeler og forfiner din hud. Masken indeholder bl.a. frugtsyre og alge ekstrakt. Massér en passende mængde Lemon Strip Peel i hele ansigtet fra hals og opefter, husk alle områder (undgå at komme det direkte i øjnene). Lad den sidde på i ca. 3 min. før du går videre til step 3. Skal ikke skylles af. Du vil mærke, at det prikker og kribler i huden på grund af, at masken arbejder, hvilket er helt normalt.
OBS: Har du en sensitiv hud anbefaler vi, at du laver en lille test på et mindre område i ca. 2 min. for at se om din hud reagerer med irritation, da det er aktive produkter, der arbejdes med. Opstår der irritation, skal du ikke anvende masken.

Step 3: Kamille Comfort Mask

Denne maske virker beroligende og blødgørende på din hud. Kamille Comfort Mask indeholder bl.a. jojobaolie, kamille og aften primrose, der forfiner hudens struktur. Påfør masken direkte ovenpå Lemon Strip Masken. Lad masken virke i 10-15 minutter. Skyl maskerne grundigt af i lunkent vand og afslut med din yndlings Ole creme.

Kig lige i spejlet, og se om du har opnået ”The Ole Glow”?

OBS: Power Peel er IKKE velegnet til sart hud.

Læs mere om produktet her: Ole Henriksen Power Peel Kit

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...