Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Lav 3 forskellige looks med din eyeliner

Eyeliners har fået sit comeback og er nu på højeste mode igen! Du kan nu få eyeliners i alle farver, lige fra sort til guld, grøn eller bronze!

Men eyeliner kan være en svær fidus at finde ud af, hvis man ikke er en ørn til det med make-up. Derfor har vi nu lavet en lille guide til dig, hvor du kan få tips til 3 forskellige looks med eyeliner:

Eyeliner looket til hverdagen

Eyeliner behøver ikke altid at være noget man kun bruger til fest, eller noget der virker voldsomt. Man kan faktisk lave et super fint look til hverdag, hvis du har den rette eyeliner.

Det skal du bruge:

  • En flydende eyeliner eller eyeliner pen (spidsen skal være så tynd som mulig)

Sådan gør du:

Der er mange måder at lægge en eyeliner på og man finder hurtigt ud af hvilken måde man selv har det bedst med. Personlig fungerer det bedst for mig, når man strækker øjenlåget ud, ved at “hive” huden ud ved yderste øjenkrog. På den måde er der ingen folder eller ujævnheder når du skal lægge stregen.

Tag nu din flydende eyeliner eller pen - og start helt inde ved inderste øjenkrog. Læg en meget tynd og lige streg så tæt ind til dine øjenvipper som muligt. Det er vigtigt at stregen er så tynd som mulig, for at beholde det naturlige look. Slut ved den yderste øjenkrog.

Eyeliner looket til fest

Hvis du ønsker et mere dramatisk look eller ønsker at peppe dit look op til en fest, skal du følge med her! Dette look giver dig et intenst blik og er helt rigtigt til dig som ønsker lidt ekstra. Dette look kan også sagtens bruges i hverdagen, hvis man ikke gør stregen for bred.

Det skal du bruge:

  • En flydende eyeliner eller en eyeliner blyant som er spids

Sådan gør du:

Dette look kaldes vingen, fordi at man ligesom laver en lille “vinge” på øjet, ved brug af din eyeliner. Her kan det være nemmere for dig, hvis du starter med at lave looket til hverdagsbrug, som udgangspunkt for dette look.

Herefter skal du bruge din eyeliner til at tegne en lille vinge opad mod dine bryn (se billedet). Dette kan være meget svært og kan godt kræve et par forsøg før den bliver helt perfekt.

Tip: Jo bredere du gør stregen, og jo længere du laver vingen, jo mere drama vil du tilføje looket!

Det dobbelte eyeliner look

Nu har vi kigget på to forskellige looks, som laves på øjets øverste låg. Lad os nu tage et kig på hvorledes et look kan se ud, hvis man også kommer eyelineren på det nederste øjenlåg.

Det skal du bruge:

  • En eyeliner af eget ønske

Sådan gør du:

Lav først det ønskede look på det øverste låg. Her kan du bruge alle looks og bestemmer selv hvad der passer bedst. Når dette er gjort, tager du din eyeliner og lægger som en tynd streg lige under dine nederste vipper. Du bør starte ved den yderste øjenkrog og arbejde dig indad. Kom ikke stregen helt ind til inderste øjenkrog, da dette gør at øjet virker mindre. Sørg i stedet for at fade stregen ud.

Tip: Brug en eyeliner med guld, sølv eller bronze farve, for at gøre dit look mere festligt!

Mere inspiration med eyelinere? Kreativ med eyeliner

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...