Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tangle teezers
Tangle teezers
Viser 21 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Gold
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Rød
Sort
Hårbørster & Kamme
Detangling Børste
Rundbørste
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Kraftigt
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Tangle Teezer Blow-Styling Full Size
209,00 kr
199,00 kr
Tangle Teezer Easy Dry Go - Jet Black
169,00 kr
149,00 kr
Tangle Teezer Easy Dry Go - Tickled Pink
169,00 kr
149,00 kr

Tangle teezers

Smukt og sundt hår er ofte noget der bliver set først på dig, men hvis du er hård og ond mod dit hår med strid børstning kan dit hår tage skade og begynde at filtre sammen og danne knuder i håret. Hård børstning i filtret og knuder i håret ødelægger chancen for lækkert hår.

En Tangle Teezer børste stopper alt dette og giver dig en børstning i håret, der mindsker skaden betydeligt. Tangle Teezers patenteret børste er revolutionerende og det's mulighed for at bøje børsterne ved kontakt med håret gør det meget mindre skadende.

Innovative Tangle Teezer hårbørster

Tangle Teezer er i dag en international virksomhed, som sælges overalt i verden med stor succes. Den første hårbørste så dagens lys i 2004, da den engelske frisør og stylist Shaun Pulfrey introducerede hans innovative hårbørste Tangle Teezer. 

Det innovative produkt fik først succes i 2006, hvor salget for alvor tog fart. I 2012 vandt virksomheden "The Queen's Award" for at være en innovativ virksomhed i udvikling. 

TV satte gang i Tangle Teezer brandet

Tangle Teezers har været med i programmet Dragons Den på BBC i England (den danske version af programmet hedder Løvens Hule, og vises på DR). Et program der handler om iværksættere der skal pitches deres idé eller opfindelse overfor investorer og herefter tog det for alvor fat for Tangle teezers og produktet blev straks berømt. Efterfølgende har Tangle Teezers fået adskillige gode reviews af store magasiner, der beskriver produktet som værende revolutionerende og en fantastisk oplevelse for håret.

Køb din Tangle Teezer hårbørste hos NiceHair.dk og få den leveret lynhurtigt. Ovenstående ser du vores udvalg af Tangle Teezers.

Loading...