Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Kosmetologens skønhedstips

Her kommer 5 skønhedstips fra vores kosmetolog Maja.

1. Fjern affaldstoffer og aktiverer muskulaturen omkring øjnene

Kosmetologens skønhedstips

Tag langefinger og pegefinger og kør fra næse til slut øjenkrog ved øjenbenet. Dette kan gøres om aftenen eller morgen for at fjerne affaldsstoffer og aktiverer muskulaturen omkring øjnene og mindske fine linjer. Gentag 10 gange.

2. Undgå spændinger i vores kæbemuskel

Kosmetologens skønhedstips

Da vi i det daglige bruger vores kæbemuskel (musculus masseter) i vores mimik, når vi snakker eller andet, kan vi, ved at afspænde området med simple cirkulære rotationer, få musklen til at slappe af og derved undgå spændinger.

3. Mindsk spændingshovedpine

Kosmetologens skønhedstips

Mange oplever ofte hovedpine efter en lang dag på arbejdet, men ved et simpelt trick, som dette, kan man mindske spændingshovedpine. Tag pegefingeren og tryk ind under brynet (lige oven over øjenkrogen) og føl efter et hulrum (du er ikke i tvivl, når du finder det) og hold trykket i 20 sekunder.

4. Afrens huden morgen og aften

Kosmetologens skønhedstips

Husk altid at afrense huden morgen og aften med nogle produkter, der er nøje udvalgt til din hud. Om morgenen er det vigtigt at afrense, da vi om natten sveder rigtig meget, og dine porer vil have nemmere ved at blive tilstoppet, men ligeså meget fordi man får en meget flottere glød både uden og med makeup. Afrens også om aftenen da vi i løbet af dagen samler bakterier, sveder, bliver udsat for forurening og har produktrester på.

5. Spis sundt

Kosmetologens skønhedstips

Vi tror på, at produkter kan gøre rigtig meget for din hud. Men det er ligeså vigtigt hvad du spiser. Drik altid mindst 1,5 l vand, spis varieret hver dag, og dyrk motion - så vil du opleve en endnu mere fantastisk hud!

Læs Kosmetologens skønhedstips del 2 lige her!

Follow
Mette Jørgensen

Hej, Jeg er ansat hos NiceHair. Jeg er uddannet kosmetolog, og blogger mest om hudplejeprodukter. Følg med her i Magazine hvor jeg blandt andet vil teste nogle af vores hudplejeprodukter.

Loading...