Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 15 LUKSUSBRANDS | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Kosmetologens skønhedstips - del 2

1. Brug øjengelé om aftenen

Kosmetologens skønhedstips - del 2

Hvis man har tendens til hævede øjnene eller poser under øjnene, vil det være en god idé at bruge øjengelé, da den virker drænende. Om natten har huden ro til at optage produkterne, og derfor skal geléen påføres om aftenen, så man kan vågne op med udhvilede og friske øjne.

2. Solcreme

Kosmetologens skønhedstips - del 2

Solen er hudens værste fjende, og derfor bør man bruge solcreme hver dag, året rundt. Dette mindsker ældning af huden, risiko for pigmentforandringer, og vi ved alle at solen desværre kan være årsag til kræft. Så på med solcreme hver dag! Alternativt kan man bruge en foundation eller pudder med faktor i. Om sommeren bør man bruge faktor 30-50, og resten af året faktor 15-20.

3. Husk peeling

Kosmetologens skønhedstips - del 2

Hvis man peeler sin hud 2-3 gange om ugen, alt efter hudtype, holder man en sund glød. Derudover får man mere ud af sine hudplejeprodukter, hvis man jævnligt får fjernet døde hudceller fra hudens overflade.

4. Husk halsen

Mange er gode til at pleje deres ansigt, men glemmer tit halsen. Huden på halsen er tyndere end i ansigtet, og har derfor brug for mindst lige så meget pleje. Så husk at rense, peele og fugte huden på halsen, når man alligevel er i gang med ansigtet.

5. Skift ofte hovedpudebetræk

Kosmetologens skønhedstips - del 2

Om natten udskiller vi affaldsstoffer, og for at undgå at man kører disse rundt i ansigtet, er det en god idé at skifte hovedpudebetræk ofte. Dette gælder også vaskeklude og håndklæder, som hurtigt bliver rene bakteriebomber. Dette er med til at mindske risikoen for bumser.

Fik du ikke læst del 1, så finder du den her: Kosmetologens skønhedstips

Follow
Mette Jørgensen

Hej, Jeg er ansat hos NiceHair. Jeg er uddannet kosmetolog, og blogger mest om hudplejeprodukter. Følg med her i Magazine hvor jeg blandt andet vil teste nogle af vores hudplejeprodukter.

Loading...