Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Kosmetologen: Her er mine 5 Rønsbøl favoritter

Kosmetologen: Her er mine 5 Rønsbøl favoritter

Jeg har efterhånden prøvet en del produkter fra det danske mærke Rønsbøl, og jeg er vild med det. Her fortæller jeg lidt om hvorfor.

Rønsbøl er helt igennem gennemførte produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken ingredienser eller resultater.

Produkterne er med et højt indhold af aktive ingredienser, som er veldokumenterede, og som tager udgangspunkt i hudens behov, og så er produkterne dermatologisk testet.

Mange af produkterne er multifunktionelle, hvilket betyder, at de kan bruges til flere formål. Dette giver en mere overskuelig hudpleje, da man ikke behøver at have et hav af produkter, for at kunne holde en fornuftig hudpleje.

0% - Fordi det betyder noget

En stor del af filosofien bag Rønsbøl er, at der bliver lagt stor vægt på at alle produkterne er helt uden parfume, parabener, kunstige farvestoffer eller mineralske olier. Dette betyder, at man uden tvivl kan bruge disse produkter til hele familien, og DET betyder noget!

Rønsbøl…. Jeg er vild med det!!

Mine Rønsbøl favoritter

Jeg kendte ikke så meget til Rønsbøl inden jeg prøvede det første gang, men min interesse blev hurtigt vakt, da jeg fik det første produkt i hænderne.

1. Rønsbøl Aqua Mask

Kosmetologen: Her er mine 5 Rønsbøl favoritter

Denne maske har fået en fast plads på min hylde, og det er der en grund til. Den har en lidt tynd konsistens, som rækker virkelig langt, og som gør produktet meget drøj i brug.

Jeg har ikke altid tid (eller ro bagi) til at få en maske på, som så skal sidde i 10-15 min og derefter vaskes af, og så er det jo fantastisk, at man kan få virkningen på en anden måde. Denne maske kan nemlig bruges som et serum, som ikke skal vaskes af huden, men som bare skal blive på huden.

Så i perioder hvor jeg synes min hud trænger til lidt ekstra pleje, kommer jeg den på huden om aftenen efter jeg har renset af, og så kommer jeg min natcreme ovenpå.

Resultatet er en blød og lækker hud, som ikke viser tegn på tørhed.

Læs mere om Rønsbøl Aqua Mask her

2. Rønsbøl Lip Balm

Kosmetologen: Her er mine 5 Rønsbøl favoritter

Denne skønne lipbalm er med til at holde mine læber bløde og velplejede hele dagen igennem. Den har en lækker cremet konsistens, som føles dejlig på læberne, og så er den fantastisk at bruge som base under en læbestift.

Læs mere om Rønsbøl Lip Balm her

3. Rønsbøl Shower Foam

Kosmetologen: Her er mine 5 Rønsbøl favoritter

Dette er en cremet og luksuriøs skum, som føles lækker på huden. Den er med milde virkestoffer, som ikke virker udtørrende på huden, og blandt andet Aloe Vera er med til at give en dejlig blød hud. Hele familien bruger den, og er vilde med den!

Læs mere om Rønsbøl Shower Foam her

4. og 5. Rønsbøl Shampoo og Conditioner

Kosmetologen: Her er mine 5 Rønsbøl favoritter

Jeg har en datter på 7 år med langt hår, som filtrer utrolig nemt. Efter vi er begyndt at bruge shampoo og conditioner fra Rønsbøl er der kommet mere styr på hendes hår, og vi har ikke nær så mange kampe, når håret skal redes ud. Hun er glad - og mor her er glad.

Læs mere om:

RØNSBØL - GENNEMTÆNKT HUDPLEJE - HELT ENKELT

Mere Rønsbøl? Værd at vide: Rønsbøl

Follow
Mette Jørgensen

Hej, Jeg er ansat hos NiceHair. Jeg er uddannet kosmetolog, og blogger mest om hudplejeprodukter. Følg med her i Magazine hvor jeg blandt andet vil teste nogle af vores hudplejeprodukter.

Loading...