Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Konfirmanden: smuk - men naturlig!

Konfirmanden: smuk - men naturlig!

Nu nærmer vi os snart konfirmationstiden igen. Dagen hvor de smarte og seje drenge skal stå i det fine jakkesæt, og hvor de smukke piger skal vise deres fine hvide kjole frem. Dette er for de fleste konfirmander en helt særlig dag, hvor det gælder om at se så godt ud som muligt.

Især pigerne går meget op i at kjolen skal være perfekt, håret skal sidde og makeuppen skal være lige i øjet. Mange får på dagen lagt en makeup ved en professionel makeup-artist eller kosmetolog, men er det egentlig nødvendigt?

Her kommer en lille guide til, hvordan man nemt selv kan lægge en fin makeup til den store dag.

Concealer

Konfirmanden: smuk - men naturlig!

I teenagealderen ved vi alle godt, at huden kan have helt sit eget liv, og der kan i perioder komme urenheder. Disse urenheder kan nogle gange komme på rigtig uheldige tidspunkter, og skulle man være uheldig, at det lige er på denne dag, er der råd for det.

Hvis man dagene op til konfirmationen kan fornemme eller se, at der er urenheder på vej, kan det være en god idé at komme dem i forkøbet. Der findes forskellige spotprodukter, som bekæmper urenhederne, og kan man forebygge, vil det selvfølgelig være det mest optimale.

Dette produkt fra Dermalogica er et godt bud på et sådanne produkt:

Skulle der alligevel være lidt urenheder, som skal dækkes, start da med at påføre en concealer på de områder. Husk altid at tone concealeren ud med en ren finger.

Pudder

Konfirmanden: smuk - men naturlig!

Kom en smule pudder i ansigtet efter concealeren. Mange teenagere kan have en let skinnende hud, og det kan dækkes med et matterende pudder.

Her er et par bud på et passende pudder:

Øjne

Konfirmanden: smuk - men naturlig!

Hvis man gerne vil have øjenskygge på, skal man vælge forholdsvis neutrale farver. Har man eventuelt smykker på eller noget hårpynt med lidt farve på, kan man matche disse farver med sin øjenskygge. Kom eventuelt en helt lys farve på ved den inderste øjenkrog for at lysne øjet op. Kom derefter din udvalgte farve på hele øjenlåget. Afslut med at påføre mascara.

Konfirmanden: smuk - men naturlig!

Her er et par bud på øjenskygger og mascara:

Læber

Konfirmanden: smuk - men naturlig!

Egentlig kan det helt naturlige være rigtig fint, så man kan nøjes med at påføre en læbepomade med lidt shine i. Vil man gerne have lidt farve på læberne, kan man bruge en lipgloss med lidt farve og eventuelt en smule glimmer. Eller man kan vælge en lys læbestift.

Her er et lille udpluk:

Kinder

Kinderne kan man fremhæve med en lille smule blush. Her skal man igen vælge en farve, som er rimelig neutral, og som passer til huden egen tone. Eller kan det hurtigt komme til at se meget unaturligt ud.

Det er selvfølgelig helt individuelt, hvor meget man synes, der skal gøres ud af denne dag, og det skal man jo gøre op med sig selv. Jeg synes personligt, at det sommetider tager overhånd. Selvfølgelig skal ens lille prinsesse have den bedste dag, men det kan de også sagtens få, uden at de bliver dullet op som små brude.

Mange får lavet kunstige negle, får sat øjenvipper på, og får lagt den helt vilde makeup. Jeg synes det naturlige er smukt, og vi skal huske, at de stadig er børn.

Follow
Mette Jørgensen

Hej, Jeg er ansat hos NiceHair. Jeg er uddannet kosmetolog, og blogger mest om hudplejeprodukter. Følg med her i Magazine hvor jeg blandt andet vil teste nogle af vores hudplejeprodukter.

Loading...