Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Kom tørre ben til livs

Kom tørre ben til livs

Ligesom mange andre kvinder drømmer du måske om flotte sommerben, som du gerne vil vise frem i sommersolen. Men der er måske noget, der afholder dig fra at springe i sommertøjet. Der er mange kvinder, der har tørre og kedelige ben, som efter en indelukket sæson trænger til lidt ekstra pleje og opmærksomhed. Du får her nogle gode råd.

Husk at eksfoliere dine ben

Ligesom med din hud i ansigtet, så har huden på dine ben svært ved at blive fugtet, hvis huden er dækket af døde hudceller. Derfor er det vigtigt at eksfoliere huden på benene. Dette kan gøres med en vaskeklud i badet. Skrub benene i cirkulære bevægelser, da det vil sætte blodcirkulationen i gang og gøre huden mere modtagelig overfor efterfølgende fugt. 1-2 gange om ugen kan du, med fordel, bruge en scrub til kroppen, som vil fjerne alle døde hudceller. Prøv en af de populære saltskrub fra Badeanstalten, der indeholder fugtgivende ingredienser og fint havsalt, som fjerner døde hudceller og efterlader huden lækker, blød og glat.

Masser af fugt

Lige efter at du har duppet dine ben tørre med et håndklæde efter bad, fugtes dine ben med din favorit lotion. Udvalget af bodylotions er stort, og det kan være svært at finde sin favorit, som kan komme an på konsistens, duft og din hudtype. Måske var den lækre Moisturizing Body Lotion noget for dig. Det er en 24 timers fugtgivende bodylotion, som blødgør og beroliger enhver hudtype. Den har en let konsistens og absorberes særdeles hurtigt.

Du kan med fordel også anvende en kropsolie, som fugter og blødgør huden. Derudover kan visse kropsolier have en positiv effekt på strækmærker og reducere deres synlighed. Nuxe har produceret den populære og multi-funktionelle Huile Prodigieuse Multi-usage Dry Oil, som nærer, reparerer, beskytter og blødgør huden. Findes i en glitrende udgave med reflekterende partikler - perfekt til din sommerglød.

Se vores udvalg af kropsolie her: Kropsolie

Se vores udvalg af bodylotion her: Bodylotion

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Loading...