Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Klunkevoks - den aktive mands bedste ven

Det virker ved første øjekast som et meget ligegyldigt og overflødigt produkt, men bare navnet gør, at man bliver nødt at give det en ekstra chance.

Klunkevoks - den aktive mands bedste ven

Produktet er udviklet til at sørge for at området omkring bollerne er bløde og uden irritation. Der er mange, der kender det, og hvor kan løgene være trælse i løbet af en løbetur, cykeltur eller fodboldtræning!

"Da jeg først prøvede Klunke Voksen var jeg solgt, den mest behagelige følelse jeg længe har prøvet"

Nu er jeg ikke selv den store løber, men jeg spiller fodbold på et meget hyggeligt niveau. Jeg har umiddelbart ikke selv det største problem med udslæt omkring klokkeværket efter træning, men det er mere under træning, at de klassiske Bjørn Borg underbukser ikke altid gør arbejdet lige godt. Derfor skal kastanjerne oftest rettes til i løbet af træningen, og det ser ikke altid for smart ud midt under en fodboldkamp.

Klunkevoks by Dick Johnson

MEN frygt ej.. den legendariske Klunkevoks by Dick Johnson er kommet for at redde dig, lige meget hvad dit problem er med klunkerne! Man bliver lidt overrasket over hvor fed en “creme” det er, men med det samme man begynder at smøre ud, mærker man forskellen. Det bliver en lille smule fedtet, men det er det hele værd!

Klunkevoks - den aktive mands bedste ven

Tror vist godt man kan kalde det en ny fornemmelse, men på ingen måde ubehageligt. Jeg har siden testen af dette produkt både prøvet at smøre testiklerne før og efter træningen, og her er det klart før træningen, der har vundet mit hjerte. Det handler meget om dine individuelle udfordringer, for hvis du oplever rødme og udslæt efter en løbe eller cykeltur, er det nok nødvendigt både før og efter.

Cremen er naturligvis til hele det sarte område omkring nosserne, og startes med at påføres på inderlårene tæt ved skridtet!

Og ja, jeg har brugt 8 forskellige måder at omtale mænds nedre regioner, det har nu været en udsøgt fornøjelse at gøre, mens man er på arbejde!

Læs mere om den yderst praktiske klunke voks her: Klunke Voks By Dick Johnson

Rigtig god fornøjelse!

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Klunke Voks By Dick Johnson 50 ml
129,00 kr
69,00 kr
Loading...