Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Klassisk Pin-up look

Klassisk Pin-up look

Hvordan lægger jeg den perfekte flydende eyeliner?

Der er mange måder, hvorpå du kan lægge den fineste flydende eyeliner på dine øjne og virkelig mange forskellige produkter at vælge imellem. Denne metode er super effektiv til de situationer, hvor du er presset på tiden eller hvor du synes det er svært at få det til at blive ens på begge øjne!

Klassisk Pin-up look

1. Start med at lægge en neutral øjenskygge

2. Derefter bruger du først en eyeliner blyant, før du lægger den flydende eyeliner. Her har jeg brugt Youngblood Intense Color Eye Pencil i farven Blackest Black. På den måde bliver det lettere at lave en lige streg på hvert øje uden at du tegner skævt med den flydende eyeliner. En anden god årsag til at jeg bruger blyanten først, er at det er meget lettere at rette op på eventuelle fejl, når jeg har brugt en blyant end med en flydende eyeliner

3. Når du er tilfreds med resultatet lægger du mascara på dine øjenvipper

Klassisk Pin-up look

4. Til sidst lægger du så den flydende eyeliner. Den jeg har anvendt her er også fra Youngblood og hedder Eye-Mazing Liquid Liner Pen i farven Noir. Den er utrolig nem at lægge på, da tuben er ret spids og tilpas lille. Du følger bare stregen du har lavet med blyanten, så får du en jævn og fin linje. Den tørrer ret hurtigt og sidder som støbt hele dagen og natten med

Youngblood er mineral makeup og alle produkter er uden talkum, parabener og andre ingredienser, som kan irritere huden.

Røde matte læber

Klassisk Pin-up look

Intet klassisk pin-up look uden røde læber, det er den vigtigste del af dette look! Jeg er altid på udkig efter nye røde læbestifter og Long Last Soft Matte Lipstick 45 Matte Crimson fra Clinique har en perfekt farve.

Jeg synes det er finest med en mat læbestift til dette look og denne læbestift tilfører læberne en masse fugt samtidig med, at den giver en mat finish. Oveni dette er den også parfumefri, hvilket også er perfekt for allergikere.

Jeg plejer at bruge lipliner, når jeg har læbestift på, så den ikke skrider for meget ud, men det behøver jeg faktisk ikke med denne læbestift. Den dækker rigtig godt og farven holder enormt længe.

Klassisk Pin-up look
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...