Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Ingen jul - uden røde negle

Nu nærmer december måned sig, og den byder sikkert på mange julefester, hvor de smukke røde negle nærmest er et must.

Derfor har jeg her givet mit bud på den perfekte røde julefarve, og givet et tip til, hvordan man lige kan gøre neglene ekstra klar til fest.

Ingen jul - uden røde negle

Først og fremmest skal man sørge for, at have et pænt grundlag. Det vil give det flotteste resultat. Så jeg starter altid lige med at file neglene, så de har den samme længde og en flot form. Her bruger jeg CND Kanga neglefil. Den er desuden også nem at have med i makeuppungen, hvis man skal ud.

Ingen jul - uden røde negle

Det er også fra CND jeg har fundet min julerøde neglelak. Der er mange nuancer af rød, så du kan helt sikkert også finde frem til netop din favorit. Men min favorit hedder Red-Y To Roll, ud over den har den smukkeste farve, så er den også bare så nem at arbejde med. Man kan tydeligt mærke, at det er kvalitet!
Børsten er lækker, og den er så rig på pigmenter, at den dækker i første omgang.

Husk en top coat

Ingen jul - uden røde negle

For at gøre neglene mere slidstærke og farven ekstra holdbar, er det vigtigt at bruge en topcoat. Jeg bruger også en topcoat fra CND. Den giver altså lige det ekstra beskyttende lag til neglelakken.

Til julens fester må man altså ikke spare på glimmeren, så jeg synes, det er super fint, at lægge en glimmer over den røde. Jeg har valgt kun at gøre det på en finger, da jeg synes det lige giver det ekstra, når man skal ud. Glimmeren er fra Nail Diva, og hedder Red Glitter.

Så smuk!

Dette er desuden også en rigtig god adventgave til dig selv, eller en du holder af.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Loading...