Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Ingen jul - uden røde negle

Nu nærmer december måned sig, og den byder sikkert på mange julefester, hvor de smukke røde negle nærmest er et must.

Derfor har jeg her givet mit bud på den perfekte røde julefarve, og givet et tip til, hvordan man lige kan gøre neglene ekstra klar til fest.

Ingen jul - uden røde negle

Først og fremmest skal man sørge for, at have et pænt grundlag. Det vil give det flotteste resultat. Så jeg starter altid lige med at file neglene, så de har den samme længde og en flot form. Her bruger jeg CND Kanga neglefil. Den er desuden også nem at have med i makeuppungen, hvis man skal ud.

Ingen jul - uden røde negle

Det er også fra CND jeg har fundet min julerøde neglelak. Der er mange nuancer af rød, så du kan helt sikkert også finde frem til netop din favorit. Men min favorit hedder Red-Y To Roll, ud over den har den smukkeste farve, så er den også bare så nem at arbejde med. Man kan tydeligt mærke, at det er kvalitet!
Børsten er lækker, og den er så rig på pigmenter, at den dækker i første omgang.

Husk en top coat

Ingen jul - uden røde negle

For at gøre neglene mere slidstærke og farven ekstra holdbar, er det vigtigt at bruge en topcoat. Jeg bruger også en topcoat fra CND. Den giver altså lige det ekstra beskyttende lag til neglelakken.

Til julens fester må man altså ikke spare på glimmeren, så jeg synes, det er super fint, at lægge en glimmer over den røde. Jeg har valgt kun at gøre det på en finger, da jeg synes det lige giver det ekstra, når man skal ud. Glimmeren er fra Nail Diva, og hedder Red Glitter.

Så smuk!

Dette er desuden også en rigtig god adventgave til dig selv, eller en du holder af.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Loading...