Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Ikke fedtet hud men tør overflade?

Ikke fedtet hud men tør overflade?

Rigtig mange behandler deres hud med skrappe produkter til fedtet hud, fordi de tror eller har fået at vide, at de har en fedtet hudtype. Huden skinner, bliver måske en anelse rød og irriteret, virker stram når der ikke er creme på, der er urenheder i form af små knopper, sorte hudorme og evt. bumser, og lige meget hvor mange produkter, der anvendes, så oplever de ingen forbedring, tværtimod

Dehydrering af hudoverfladen

En af de største udfordringer vi oplever, er udtørring af hudoverfladen, som kommer af forkert pleje af huden og mangel på samme. De øverste celler er knastørre og virker som en stram hudfilm, hvor der hverken kan komme noget ind eller noget ud. Vores hud udskiller hele tiden affaldsstoffer, talg og sved, det skal gerne kunne passere op på hudoverfladen, men det kan det ikke, når huden er så udtørret. Når det ligger under overfladen, kan det udvikle sig til bumser, knopper og sorte hudorme, samtidig med at huden vil virke fedtet og skinnende, når snavs og talg ligger lige under den tørre overflade. Hermed tror mange, at de har en fedtet hud, men i stedet har de en meget udtørret hud. Her skal der sættes ind med fugtgivende produkter, og gerne peelinger for at komme af med de indtørrede hudceller, så din hud igen bliver smidig og lækker.

Behandling

Det er super vigtigt, at få kendskab til din hudtype. Du kan gå til en kosmetolog og få en grundig hudanalyse, så du er helt sikker på, hvordan din hudtype/hudtilstand er, og hvordan du skal behandle den fremadrettet. Du kan spare rigtig mange fejlkøb, og i stedet få en målrettet og optimal pleje, der passer lige netop til din hud.

Find et lækkert renseprodukt, der ikke udtørrer huden, du kan evt. vælge Essential Cleansing Solution fra Dermalogica der er en mild cremet rens, der nærer og fugter en tør hud. Af peelinger til hjemmebrug er Daily Microfoliant fra Dermalogica super effektiv, da den fjerner den triste overflade og straks efterlader huden mere klar og smidig. Peeling anvendes gerne 2-3 gange i ugen indtil huden er i bedring.

Påfør gerne Dermalogica’s Skin Hydrating Booster der øjeblikkeligt tilfører fugt i form af hyaluronsyre til den tørre hud, du vil øjeblikkeligt opleve et fugtboost. Fugtboosteren kan ikke stå alene, du skal påføre fugtcreme efterfølgende. Der kan du anvende Intensive Moisture Balance fra Dermalogica, super rig creme, der tilfører masser af fugt. Brug gerne Skin Hydrating Masque 2-3 gange i ugen indtil fugtbalancen i din hud har normaliseret sig, gå så ned på 1-2 gange i ugen, så du undgår at komme i samme situation igen.

Resultat

Efter 1-2 måneder skulle din hud gerne have normaliseret sig, og herefter skal der justeres på det program, du har kørt mod udtørret hud. Du kan skære ned på antal af peelinger, fugtmaske og måske nøjes med enklere produkter til en normal hudtype. Renseproduktet er for drøj til en normal hud, den skal skiftes til en lettere udgave, og du kan gemme Essential Cleansing Solution til om vinteren, hvor vores hud altid er ekstra tør. Det vil være en god ide at få lavet en ny hudanalyse, så du er helt sikker på, hvordan din hud har reageret på behandlingen.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Dermalogica Daily Microfoliant 75 gr.
465,00 kr
399,00 kr
Dermalogica Skin Hydrating Booster 30 ml
615,00 kr
559,00 kr
Dermalogica Skin Hydrating Masque 75 ml
370,00 kr
329,00 kr
Loading...