Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hvorfor vælge en menstruationkop?

5 grunde til at din hverdag bliver nemmere med en menstruationskop

Hvorfor vælge en menstruationkop?

Menstruationskoppen bliver mere og mere populær og det forstår vi godt! Men det kan være overvældende at prøve noget nyt, og det kan være du ikke er helt overbevist endnu? Hvis ikke, så læs videre, for nu giver vi dig 5 stærke grunde til, hvordan din hverdag bliver nemmere, hvis du skifter dine bind og tamponer ud med en menstruationskop.

1. Det er meget nemmere

Det er virkelig let at bruge en menstruationskop, når du først har lært det. Du skal bare have lidt tålmodighed, da det kan tage 1, 2 eller måske 3 cyklusser at få helt styr på det, men så vil du heller aldrig skifte tilbage. Bare fold og indsæt koppen, brug den i op til 12 timer, udtag, tøm, vask og genindsæt. Er den indsat korrekt, vil du slet ikke mærke den. Det er da ret fedt.

Hvorfor vælge en menstruationkop?

2. Du skal ikke længere være nervøs for at bløde igennem.

Vi har nok alle prøvet det - at bløde igennem på det værst tænkelige tidspunkt. Med menstruationskoppen vil du opleve en bekymringsfri menstruation. Er koppen indsat korrekt, danner den vakuum, og er derfor 100% lækage-fri.

Hvorfor vælge en menstruationkop?

3. Spar (mange) penge!

En menstruationskop er genanvendelig og man kan have den samme kop i flere år! Derfor sparer du en masse penge ved ikke at skulle købe bind og tamponer hver eneste måned. En menstruationskop har hurtigt betalt sig selv. Og der er da sjovere ting at bruge sine penge på?

4. Det bliver din bedste ven når du skal ud at rejse

Det er mega irriterende at skulle skifte tampon hver 4.-5. time - især på farten. De små fly-toiletter er ikke ligefrem det ideelle sted til det, og det er heller ikke fedt at fare rundt i lufthavnen eller på togstationen på udkig efter et toilet. Da en menstruationskop kan bruges i op til 12 timer, er det din perfekte rejsekammerat. Du skal ikke bekymre dig om at skifte i løbet af dagen, og du kan derfor rejse uden bekymring, selvom du har din menstruation. Noget andet fedt er, at du nemt kan svømme i poolen eller i havet med din menstruationskop – hvorimod tamponen faktisk kan absorbere en masse bakterier.

Hvorfor vælge en menstruationkop?

5. Sport? Intet problem

Du skal ikke være i tvivl om, at du kan dyrke sport og bruge menstruationskop samtidig – det kan man sagtens! Det gælder alle sportsgrene, svømning, fitness, yoga, ridning, cykling – Der er ingen begrænsninger. Vakuummet holder koppen på plads, og du behøver ikke engang at bekymre dig om, at en irriterende tamponsnor hænger ud.

I tvivl om hvilken størrelse du skal vælge?

Hvorfor vælge en menstruationkop?
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...