Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hvorfor bruge en øjencreme?

Vores hud omkring øjnene er ekstrem sart og tynd, derfor er det ekstra vigtigt at bruge den rigtige pleje netop hertil. Desuden ER det jo ved øjenomgivelserne, de første linjer typisk kan spottes.

Hvorfor bruge en øjencreme?

Faktisk burde en øjencreme være den første investering til hudplejerutinen, allerede fra 15-16 års alderen - det er langt nemmere at forebygge end at helbrede.

Men kan man så ikke bare bruge sin almindelige ansigtscreme til øjenpleje? I de fleste tilfælde vil det ikke skade, du skal dog være opmærksom på, at cremen kan blive for aktiv, eller at den måske indeholder parfume, som ofte er trukket ud af øjencremerne for at minimere risikoen for allergier og gener. Derfor er en øjencreme altid det mest effektive valg.

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til, hvilken øjencreme man skal vælge, her er mit bud på 3 begynder øjencremer, som kan bruges i alle aldre:

1. Lancôme Absolue Premium ßx Yeux Eye 20 ml

Den er til hende, hvor huden ældes af naturlige biologiske aldersforandringer, der er genetisk betinget. Denne skønne øjencreme nærer huden intenst, dermed har den en vidunderlig rig og fløjlsblød cremet konsistens, som giver en blød og komfortabel fornemmelse. Den får fine linjer og rynker til at blive mindre synlige, og samtigtig føles huden fastere med fornyet glød, og øjenområdet ser meget friskere ud.

2. Dermalogica Total Eye Care SPF 15

En øjencreme med solfaktor, intet mindre end genialt!. Hvorfor ikke forebygge mod vores værste fjende hvad angår rynker, nemlig solen. Den lette creme indeholder lyspigmenter, der lysner dine mørke rande, så du ser mere vågen og frisk ud.

3. Bare Minerals Brilliant Future Eye Cream 15 gr.

Bare Minerals Brilliant Future Eye Cream er en aldersbekæmpende øjencreme, som mindsker synligheden af fine linjer og rynker. Den indeholder en masse aktive ingredienser, som alle er med til at give et yngre udsende. Den er blandt andet med Mangan, som er en kendt antioxidant, der beskytter huden mod miljørelateret stress, mens Vitamin C modvirker ældningstegn, samtidig med at det fremmer hudens naturlige kollagen.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

Loading...