Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Hverdagsluksus med NUXE

Hverdagsluksus med NUXE

NUXE er et mærke som går op i at deres produkter skal være naturlige, eksklusive og af høj kvalitet, hvilket betyder for os som forbrugere at produkterne er fri for parabener, uden mineralske olier og ingredienser fra dyr. Den holdning betyder selvfølgelig også, at ingen af NUXE’s produkter er blevet testet på dyr, hvilket betyder at veganere også sagtens kan benytte dem.
NUXE har et væld af produkter og jeg har fået fornøjelsen af at teste nogle af dem, nemlig:

En god hverdagsrutine

En god hverdagsrutine er med til at holde huden frisk, sund og lækker. Samtidig har det den fantastiske sidebonus, at det tilfører velvære.
En god hverdagsrutine til ansigtet indebærer et produkt til at fjerne makeup med, det er vigtigt at man ikke går i seng med fuld krigsmaling på, da det udover ofte at give et tvivlsomt look dagen efter, også kan give uren hud, da hudens porer har behov for at ånde. Derudover udgør mascaraen en risiko for knækkede vipper over natten, da den gør vipperne stive – og vi ved alt for godt hvor langsomt vipper gror.
Det anbefales at bruge en peeling, en slags skrubbecreme, 1-2 gange i ugen for at fjerne døde hudceller og så har det den ekstra egenskab, at huden efterlades rigtig lækker og blød.
Til sidst kan det anbefales at bruge en maske til ansigtet.

Derudover er det vigtigt heller ikke at glemme hænderne, faktisk er det ansigtet og hænderne der trænger til mest pleje, eftersom at det er de områder, der udsættes for vejr og vind hele året rundt.

NUXE Eau Démaquillante Micellaire Cleansing Water

Indrømmet, jeg kan ikke styre mig, når det kommer til mascara. Hver dag bruger jeg minimum 3 forskellige slags og selvfølgelig er den ene vandfast og det betyder, at jeg står med et problem stort set hver aften, når skidtet skal af igen. Jeg var derfor spændt, da jeg fik stukket dette produkt i hånden og jeg blev bestemt ikke skuffet.

Hverdagsluksus med NUXE

På billedet har jeg først forsøgt mig med en vatrondel og lunkent vand, ikke overraskende har den næsten intet taget – mit ene lag mascara er jo som skrevet vandfast. Den anden vatrondel med NUXE produktet har fanget en del mere og jeg vil derfor lade billedet tale for sig selv. Udover at være effektiv, så dufter produktet dejligt blomsteragtigt.

NUXE Gelée Exfoliante Douce Gentle Exfoliating Gel

Hverdagsluksus med NUXE

Jeg blev begejstret fra det sekund jeg pressede cremen ud og jeg så de store stykker som skal masseres ind i huden og efterlade den blød og frisk. Duften og konsistensen på cremen gør, at jeg godt kunne ende med at blive direkte afhængig af dette produkt. Peelingen er af samme serie som det forrige produkt, derfor matcher duftene og det går lidt op i en højere enhed, det er velvære man har råd til. Og selvfølgelig fortjener man det!
Ligesom de andre produkter som her er beskrevet, passer peelingen også til sensitiv hud.

NUXE Clarifing Creme-Mask Face And Neck

Hverdagsluksus med NUXE

Den absolut perfekte afslutning, en creme der går ind og strammer hudens struktur op. Den skal masseres ind i huden i ansigtet og på halsen og efter 5-10 minutter skal det skylles af igen med lunkent vand. Cremen kan anvendes på alle hudtyper, men er udviklet til sensitiv hud. Også denne creme har en god duft af rosenblade, hvilket gør at disse 3 produkter tilsammen udgør en lækker og effektiv hverdagsrutine.

NUXE Rêve de Miel Hand And Nail Cream

Jeg må indrømme at jeg ikke var vildt spændt på at prøve håndcremen, jeg sad med den tanke at jeg allerede har prøvet utallige håndcremer og at jeg ikke ville kunne lide den. Den fedtede konsistens af et lag der ligger på hænderne så man ikke kan bruge dem de efterfølgende 10 minutter, øv.
Jeg blev klogere gjorde jeg – cremen trænger ind lige med det samme og følelsen havde absolut intet med hverken ubehag eller en snigende utålmodighed at gøre, tværtimod. Cremen indeholder akaciehonning, avocadoolie og sød mandel og ja, den dufter helt fantastisk og jeg spår, at den fremover vil at være at finde i min håndtaske som fast inventar.

Hverdagsluksus med NUXE

NUXE serien får derfor min varmeste anbefaling, især peelingen og håndcremen må siges at have gjort et godt indtryk.

Produkterne kan købes her:

NUXE Eau Démaquillante Micellaire Cleansing Water 200 ml
NUXE Gelée Exfoliante Douce Gentle Exfoliating Gel 75 ml
NUXE Clarifing Creme-Mask Face And Neck 50 ml.
NUXE Rêve de Miel Hand And Nail Cream 75 ml

Er du interesseret i mere fra NUXE - kan du se hele vores udvalg her!

Follow
Ane Kristensen

Hej! Mit navn er Ane og jeg er praktikant og blogger her på Nicehair.dk. Jeg er under uddannelse som markedsføringsøkonom på EASV i Esbjerg. Jeg har en stor interesse for skønhedsprodukter og jeg glæder mig til at teste nye produkter og trends. Jeg vil prøve at være up to date med diverse tips, tricks og produkter og følge op med dem her på bloggen.

Relaterede produkter

Loading...