Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Husk hænderne

Husk hænderne

Du husker sikkert at pleje dit hår med gode hårprodukter, der passer til din hårtype, og din hud bliver sikkert også smurt ind i en lækker bodylotion, der giver godt med fugt. Men hvad med dine hænder og negle?

Får de den kærlighed, de fortjener??

Økologisk og parabenefri håndcreme

Dine hænder er i kontakt med en masse forskellige ting i løbet af en dag, og de bliver vasket og dermed også udtørret af både vand, vind og kulde. Derfor er det vigtigt at bruge en god håndcreme, der tilfører fugt og gør hænderne bløde.

Husk hænderne

Min foretrukne håndcreme er Urtekram Aloe Vera Hand Cream, der udover at være økologisk og parabenefri, også plejer huden, og dufter dejlig tropisk.

Den trænger hurtigt ind i huden, og så koster den ikke en formue. Udover det, er den praktisk i størrelsen, så den passer lige i håndtasken.

Jeg har førhen bøvlet med meget tørre og sprukne hænder, og det har jeg ikke længere, så jeg er rigtig glad for den!

Husk hænderne

Husk også neglebåndene!

Neglebåndene har også tendens til at tørre ud her i vintermånederne, og dette kan være en ubehagelig ting i form af svie, når der kommer vand og andet på. Derfor er det godt med en god negleolie!

CND SolarOil Nail & Cuticle Conditioner er efter min mening den bedste på markedet, fordi den virkelig plejer neglebåndene, og tilfører næringsstoffer til både hud og negl.

Husk hænderne

Negleolie er simpelt at bruge; brug penslen ved neglebåndene og massér den ind i neglebåndene og på neglen. Husk også at du sagtens kan bruge den, selvom du har neglelak på!

Ved længere tids brug vil du opleve stærkere og sundere negle, og mine negle er mere modstandsdygtige over for at knække.

Så nu, hvor du er så god ved resten af din krop og dit hår, så husk lige hænder og negle også!

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...