Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Husk hænderne

Husk hænderne

Du husker sikkert at pleje dit hår med gode hårprodukter, der passer til din hårtype, og din hud bliver sikkert også smurt ind i en lækker bodylotion, der giver godt med fugt. Men hvad med dine hænder og negle?

Får de den kærlighed, de fortjener??

Økologisk og parabenefri håndcreme

Dine hænder er i kontakt med en masse forskellige ting i løbet af en dag, og de bliver vasket og dermed også udtørret af både vand, vind og kulde. Derfor er det vigtigt at bruge en god håndcreme, der tilfører fugt og gør hænderne bløde.

Husk hænderne

Min foretrukne håndcreme er Urtekram Aloe Vera Hand Cream, der udover at være økologisk og parabenefri, også plejer huden, og dufter dejlig tropisk.

Den trænger hurtigt ind i huden, og så koster den ikke en formue. Udover det, er den praktisk i størrelsen, så den passer lige i håndtasken.

Jeg har førhen bøvlet med meget tørre og sprukne hænder, og det har jeg ikke længere, så jeg er rigtig glad for den!

Husk hænderne

Husk også neglebåndene!

Neglebåndene har også tendens til at tørre ud her i vintermånederne, og dette kan være en ubehagelig ting i form af svie, når der kommer vand og andet på. Derfor er det godt med en god negleolie!

CND SolarOil Nail & Cuticle Conditioner er efter min mening den bedste på markedet, fordi den virkelig plejer neglebåndene, og tilfører næringsstoffer til både hud og negl.

Husk hænderne

Negleolie er simpelt at bruge; brug penslen ved neglebåndene og massér den ind i neglebåndene og på neglen. Husk også at du sagtens kan bruge den, selvom du har neglelak på!

Ved længere tids brug vil du opleve stærkere og sundere negle, og mine negle er mere modstandsdygtige over for at knække.

Så nu, hvor du er så god ved resten af din krop og dit hår, så husk lige hænder og negle også!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...