Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ MAKEUP FRA CLINIQUE, LAVINDE, CLARINS... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hudens redning til vinter

Vinter er lig med kulde og tør hud. Og uden god beskyttelse og pleje, vil huden bukke under blandt andet i form af synligt tørhed og rødmen. Der er mange produkter på markedet. Cremer, boostere og olier.

Hudens redning til vinter

Men når man er på farten dagligt, er det rart at have en god, nærende og plejende creme, der dækker alle hudens behov både nat og dag. Og det må man sige, at jeg har formået at finde i Dermalogica’s AGE Smart™ Super Rich Repair Creme.

Det er den bedste creme jeg har prøvet, kort sagt!

Hudens redning til vinter

Det lover den

Ekstrem næring og pleje i dybden. Bekæmper miljømæssige påvirkninger. Den genopretter fugtigheden og bekæmper kronisk tørhed og dehydrering af huden. Derudover stimulerer den kollagenproduktionen i huden, der er med til at sænke og bekæmpe ældningsprocessen.

Sådan føles den

Designet på produktet er lækkert og doseres via pumpe. På den måde kommer der ikke bakterier i cremen, som hvis det var en tube eller en åben krukke. Den er også lige til at have med sig i tasken, hvis man finder det nødvendigt.

Den føles fed i konsistens på den gode måde. Den trænger hurtigt ind og fugtgiver virkeligt i dybden. Når den først er trængt ind, føles huden fløjlsblød og ser sund og lækker ud.

Den holder hvad den lover

Hudens redning til vinter

Bortset fra at jeg ikke kan se om kollagen niveauet har hjulpet på min huds ældningsprocess endnu, kan jeg tydeligt mærke markant forskel på Super Rich Repair og andre cremer jeg har og har prøvet. Det føles som, at huden bliver mættet i næringsstoffer og fugt. Den har også lindret rødmen i min hud. Om aftenen har jeg nogle gange smurt et ekstra lag på mine mest udsatte steder.

Jeg har endda brugt den på mine sprukne læber, med stor succes.

Efter hver aftenpåføring oplever jeg porcelænsagtig hud om morgenen. Efter bad eller efter at have været udendørs, kan man nogle gange mærke hvordan tørheden i huden gør, at man kan mærke huden trækker, hvis man taler eller smiler. Den følelse har jeg ikke haft efter, at jeg startede med at bruge Super Rich Repair.

Det har været mirakelcremen indtil videre, hvad angår fugt. Og et kæmpe plus, at den både er parabene- og parfumefri og fri fra farvestoffer. Min redning denne vinter!

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Relaterede produkter

Loading...