Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hovedbundsproblemer?

Hovedbundsproblemer?

Er du en af dem, der døjer med hovedbundsproblemer, såsom skæl eller tør hovedbund, så læs med her, og bliv klogere på, hvad det kan skyldes.

Som frisør hører jeg ofte, at mine kunder ikke kender til forskellen mellem disse to gener, og behandler derfor deres hovedbundsproblemer forkert. 

Vores hårs skønhed afhænger i høj grad af talgkirtlen. Dennes opgave er, at producere et fedtstof, som kaldes sebum. Når sebum og sved, som vi udskiller fra svedkirtlerne blandes, danner det et beskyttende lag i hovedbunden og på hårstrået, så det bliver smidigt og blankt. 

Dette beskyttende lag fornyes konstant, men bliver dette lag blot forøget med 10%, vil håret blive for fedtet. Nogle mennesker producerer også for lidt sebum, og derved vil håret og hovedbunden ikke blive smurt tilstrækkeligt, og på den måde kan man få tør hovedbund. 

Tør hovedbund = skæl?

Mange tror ofte, at tør hovedbund er lig med skæl, men man kan faktisk se og mærke forskel og husk også, at disse skal behandles forskelligt. 

Ved en tør hovedbund vil der drysse små hudflager af som sne fra håret. Som regel vil tør hovedbund ikke klø, og skyldes ofte, at man vasker håret i en shampoo, som er for udtørrende. Brug derfor produkter med plejende virkning. 

Skæl ses også som hvide flager, der knytter sig til hovedbunden. Men i modsætning til tør hovedbund, vil de fedtede skælflager klæbe sig fast til hårstrået. Grunden til at man får skæl er, at cellerne i hovedbunden fornyes hurtigere end de 3-4 uger, som hovedbunden normalt bruger. Ved denne øgede fornyelse, har gærsvampen i vores hovedbund rig mulighed for at udvikle sig. 

For at forebygge og behandle skæl, er det vigtigt at bruge en god skælshampoo, som holder gærsvampen nede, så huden er i balance. 

Håber I blev klogere på de to irritationer:)

Jeg vil anbefale disse 2 produkter, hvis du døjer med hovedbundsproblemer:

Hovedbundsproblemer? Hovedbundsproblemer?
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Loading...