Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg

Jeg har prøvet Sibel Wax Heater With Tub + Sibel Hot Wax Pearls Face & Body 250 gr. som er et vokssæt så professionelt, at nogle kosmetologer anvender det til deres professionelle behandlinger. Sættet består af en varmegryde og voksperler af naturlig harpiks og bivoks til alle hudtyper, så det, du skal have ved siden af, er applikationsspatler.

Jeg har brugt disse Sibel Voks Spatler, men dette Sibel Voks Spatler sæt indeholder 3 forskellige størrelser, og er meget nemmere at anvende på små områder som eksempelvis øjenbrynene.

Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg

Da min hud ved øjnene er meget meget sart, har jeg brugt Sibel Hot Wax Pearls Delicate Skins 250 gr., men jeg tror også ,at jeg sagtens kunne bruge de almindelige voksperler, da jeg absolut ingen reaktion mærkede med disse. Tit når jeg plukker brynene med en pincet bliver jeg helt rød og øm, fordi pincetten slider på huden. Derudover er jeg lidt en pivskid, der synes, det gør ufattelig ondt at rive alle de små hår ud. Med voks er det kun 3 ryk – ét på det ene bryn, ét på det andet bryn og så ét imellem brynene. Som det ses på billederne, tager denne voks stort set alle hår, der er lige nogle få lyse hår, som jeg lige napper efterfølgende med en pincet.

Sådan gør du:

  • Hæld lidt voksperler i voksvarmeren, og lad dem smelte. De smelter omkring 38-40 grader, hvilket også er en passende temperatur til påføring.
Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg
  • Test varmen på voksen på håndryggen, og er den tilpas påfør derefter på de ønskede områder MED hårets groretning.
  • Når voksen er stivnet, rives det af uden brug af strips, MOD hårets groretning.
  • Læg hånden på området, for at berolige det, og påfør en fugtgivende creme.
  • Har du fået voks på et sted, du ikke ønsker, kan det opløses ved brug af olie.
Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg

Vær opmærksom på, at du ikke får voks på øjenvipperne, når du påfører det på øjenbrynene, for når du river det af, tager den altså alle hårene. Skulle det ske, at du får noget på vipperne, så kan du nulre det af med olie.

Hjemmevoks sæt – gør voksningen til en leg

Voksperlerne kan bruges på hele kroppen, altså både øjenbryn, overlæbe, næsebor, bikinilinje, armhuler osv, dog anbefales den ikke at bruges på større områder så som benene eller ryggen.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...