Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hjælp til tørre hænder og læber

Børnenes superhelte til sensitive og tørre hænder og læber

Hjælp til tørre hænder og læber

Har dine børn også sensitive hænder og læber, så SKAL du prøve disse produkter der sørger for at dine små guldklumper har bløde og smukke hænder!

Alle der har børn, går jeg ud fra, kan nikke genkendende til ordlyden; “Kun det bedste til mine børn!

Herhjemme har vi en dreng med slem allergi og sensitiv hud, og når allergien raser voldsomt, ser hans hud forfærdelig ud. Dette betyder også, at jeg igennem hans “lange, korte” 6-årige liv, altid har været på jagt efter kun det bedste til ham. Dette har også resulteret i utallige fejlkøb, og håbefulde nye rutiner og ofte skuffende resultater.

Men kære mødre derude, og andre med samme problemstilling, der er håb – jeg har endelig fundet noget som både min søn og jeg elsker, - og dertil også mandens pengepung. Så hvis du som jeg, er mor med stort M, og kun ønsker de bedste produkter til dine børns sarte hud – og selvfølgelig din egen, så læs endelig med her:

Her er mine gode råd til sart, sensitiv hud:

Første produkt er en håndcreme som er blevet en fast del af min håndtaske, skoletaske og badeværelseshylden. Det er den første håndcreme som virkelig fungerer når hans små fingre sprækker og bliver ødelagte. Den svier ikke når den smøres på – i forhold til hans sår og revner på hænderne, den går ind og hjælper hans fingre med at hele og den efterlader hans fingre bløde og lækre. Derudover ved daglig anvendelse mindskes dagene kraftigt, hvor vi har en dreng med revner og sprækker.

Denne bodylotion og alt i en balm er også blevet fast inventar herhjemme og i skolen.

Hjælp til tørre hænder og læber

Bodylotion indeholder hyaluronsyre, som er hudens egen fugtbarriere, og som efterlader huden gennemfugtet, og samtidig plejer den, da den har højt B3 vitamin indhold. Denne kombination gør, at efter vi er startet på at bruge denne morgen og aften, reagerer hans hud på kroppen, i meget mindre grad på hans allergier.

Alt i en balm indeholder økologiske og naturlige råvarer, og fordi de har lavet den i læbepomade størrelse er den genial at have med i skoletasken til hans sprukne læber – den går effektivt og hurtigt ind og retter op på ødelagte læber. Hvilket også betyder, den er fast inventar i min arbejdstaske.

Hjælp til tørre hænder og læber

Og ekstra fif til mødrene – tager du den på et par timer inden du ved, du skal have læbestift på her i vinterperioden, ligger læbestiften helt fantastisk. Hvis du sidder med følelsen: “kun det bedste til mine børn!” – og til dig selv, så kan alle ovenstående produkter og hele sortimentet fra Raunsborg og Ecooking findes på Nicehair.dk De får i hvert fald en kæmpe anbefaling herfra.

Follow
Mia Ilse Svenson

Mit navn er Mia, jeg er 31 år og bosat i Haderslev med min mand og vores fælles børn. Til hverdag arbejder jeg som privatrådgiver, men er også uddannet assistent indenfor det offentlige. Jeg elsker at følge med i trends og mode, både inden for beauty og indretning. Dette betyder også, at jeg ofte afprøver nye produkter, både til mig selv og min familie.

Loading...