Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Begynder du at finde grå hår?

Er de grå hår begyndt at dukke op? Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til dine nye grå venner, får du her nogle tips til pleje af gråt hår.

Begynder du at finde grå hår?

1. Få hjælp fra eksperten – nemlig frisøren

Det er meget individuelt, hvordan forholdet til de grå hår er. Nogle glæder sig til det mere erfarne ”silver fox” look, mens andre frygter det. Vores erfaring er, at mange kvinder, der lige har opdaget de første grå hår, bare vil dem til livs hurtigst muligt. Nogle trækker de grå hår ud, men det er ikke en holdbar løsning, da det bare kan lede til hårløshed i det område. Derfor er hårfarvning som oftest den bedste løsning for at dække grå hår, så snak med din frisør om, hvad der vil være bedst i lige præcis dit tilfælde.

2. Den klassiske fejl

Mange begår den fejl, at de vælger at farve hele håret, når de først finder grå hår. Men er du ikke vant til at farve håret, ender du i en ond cirkel, fordi udgroningen med de grå hår vil blive meget tydelig – alt efter hvilken farve du vælger selvfølgelig. Har du mange grå hår, og kan du bare ikke holde dem ud, ja så er der ikke så meget andet at gøre. Men det kan være en fordel at få håret farvet ved en frisør, da hjemmefarvninger kan være svære at få til at se ordentligt ud – især i grå hår. Et gråt hår reagerer nemlig anderledes end ”almindelig”’ hår, og det spiller også ind, når frisøren blander den farve, du ønsker.

3. Få lavet striber i stedet for

Vidste du, at de grå hår slet ikke er grå, men faktisk hvide? De ser bare grå ud, når de bliver blandet med din egen farve.

Hvis du ønsker at kamuflere de grå hår uden at blive superafhængig af at farve hår, anbefaler vi derfor at få lavet striber. Dette skaber noget effekt i håret og giver samtidig glans til håret. Er du lyshåret, anbefaler vi, at du får lavet lyse striber, men er du derimod mørkhåret, kan de grå hår kamufleres med mørke striber.

4. Vælg den rigtige farve

Ligesom at hårets farve ændrer sig med tiden, ændrer hudens farvetone sig også med tiden. Så bare fordi du kunne bære den der hidsig røde for 20 år siden, betyder det ikke, at det stadig klæder dig. Få derfor en god snak med frisøren om hvilken nuance, der vil klæde dig og din hudtype.

5. Lad være med at farve det hele hvidt

Du har sikkert i et desperat øjeblik tænkt ”så farver jeg bare det hele hvidt”, men det vil vi råde dig til at lade være. For det første vil overgangen blive meget tydelig, med mindre at du er meget gråhåret i forvejen, og her snakker vi i hvert fald 70-80% grå hår. For det andet kan det være meget svært at afblege håret så meget, at det bliver helt hvidt.

Begynder du at finde grå hår?

6. Au naturel

Vi synes, at et gråt hår kan være fantastisk smukt. Der findes jo alverdens former for gråt hår - lige fra salt/peber gråt, som mange naturligt mørkhårede ender med, til det helt hvide hår, som flere naturligt lys- og rødhårede ender med. Du behøver derfor ikke farve eller skjule dine grå hår, sår de begynder at dukke op – i stedet kan du bare omfavne din nye hårfarve.

7. Husk at tænke over din frisure

Ønsker du ikke at tilføje nogle ekstra år til dit udseende i forbindelse med, at du får gråt hår, er det en god ide også at kigge på din frisure. En smart frisure kan gøre dig mere ungdommelig, hvorimod en kedelig frisure kan få dig til at se ældre ud. Alt afhængig af din ansigtsfacon, kan du syne mere ungdommelig, hvis du som gråhåret vælger en lidt længere frisure. Men snak med din frisør, der kan give dig råd og vejledning til lige netop dit hår.

8. Nuancer af grå

Er over 50% af dit hår gråt, anbefaler vi, at du bruger en silver shampoo, da et gråt hår ofte kan blive lidt gulligt at se på. Silver shampoo indeholder violette pigmenter, der ophæver det gule og gør farven mere hvid og klar. Husk også at anvende en god conditioner til farvet eller blondt hår for en endnu bedre effekt en bedre effekt, samtidig med at du plejer håret.

9. Fugt, fugt, fugt

Et gråt hår har i højere grad brug for fugt, og derfor er det vigtigt, at du bruger en fugtgivende shampoo og dertilhørende balsam og hårkur. Hårkuren går ind og genopbygger håret indefra, hvorimod balsammen gør håret blødt og medgørligt udenpå.

10. Giv håret glans

Det kan være svært at få et gråt hår til at se glansfuldt ud, og dette skyldes blandt andet, at et gråt hår ikke har den samme refleksion af lyset som andre typer hår/hårfarver. Vælg derfor glansgivende produkter til pleje af håret, så det ser ekstra sundt og flot ud.

Vil du vide mere om grå hår, kan du læse vores artikel Hvorfor får man grå hår?.

Det er vigtigt at huske på, at alt hår er forskelligt, ligesom der findes mange forskellige toner af gråt hår. Derfor kan det sagtens være, at du vil blive superglad for dit eget naturlige grå hår, hvis du lader det det vokse ud.

Vores bedste råd er derfor at lade være med at flippe ud over de første grå hår. Tag i stedet en snak med din frisør og se, om ikke han/hun kan hjælpe dig med at få det hår, du ønsker.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...