Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Håbløse hårsituationer - Test af voks

Vi kender det allesammen. Håret sidder perfekt og !#¤& ....Pludselig er det hele ødelagt af en af hverdagens strabadser.

Vi har derfor testet 3 "almindelige" hverdagssituationer med forskellige slags voks.

  • "Cykelhjelm"
  • En tur i træningscentret
  • Hovedet ud af vinduet
Håbløse hårsituationer - Test af voks

En tur på cyklen

Vi ved det godt, at man burde benytte cykelhjelm! En af grundene til mange fravælger det, skyldes eksempelvis at frisuren bliver ødelagt.

På billedet herover har Kristian benyttet ID Extreme Titanium, og det ses tydeligt, at hans frisure har lagt sig ned. Dog er ID Extreme Titanium meget nem at have med at gøre, og ved at køre hånden igennem håret, får han samme frisure som før.

En tur i motionscenter

Mange af os oplever også problemet, når frisuren falder efter en tur i motionscentret. Derfor har vi testet Renati Instant Rock hard, som er en meget kraftig voks, som holder hårets facon.

Håbløse hårsituationer - Test af voks

Efter en hård omgang, ses det tydeligt at trods sved i store mængder, så holder frisuren stadig samme facon. Derfor anbefales denne Renati Instant Rock hard specielt til målgruppen, som bare vil have, at håret sidder, som man satte det i morges.

En tur i blæsten

Til trods for at vi holder til ude på Vestkysten, lykkedes det ikke for os at fange en storm. Derfor måtte vi tage alternativer i brug, og skabe vores egen vind. Her bruges igen den populære voks Renati Instant Rock hard

Håbløse hårsituationer - Test af voks

Som man forhåbentlig kan tyde på billedet, har frisuren endnu engang ikke ændret sig. Vi kan derfor anbefale Renati Instant Rock hard, hvis man vil være sikker på, at håret sidder som det skal dagen lang uanset hvilken situation, du bliver udsat for. Voksen er ekstrem kraftig og du kan forme din frisure som du vil. Voksen giver et matlook og er ideel, hvis dit hår skal stritte. ID Extreme Titanium kan varmt anbefales, hvis man har kortere hår og har mulighed for at rette faconen til engang imellem. Voksen er nem at arbejde med, og kan benyttes til alle hårtyper.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

IdHAIR Extreme Titanium Hair Wax 100 ml
Vejl. pris 99,00 kr
69,00 kr
Renati Instant Rock Star ROCK HARD 100 ml
Vejl. pris 195,00 kr
116,00 kr
Loading...