Håbløse hårsituationer - Test af voks

Vi kender det allesammen. Håret sidder perfekt og !#¤& ....Pludselig er det hele ødelagt af en af hverdagens strabadser.

Vi har derfor testet 3 "almindelige" hverdagssituationer med forskellige slags voks.

  • "Cykelhjelm"
  • En tur i træningscentret
  • Hovedet ud af vinduet

En tur på cyklen

Vi ved det godt, at man burde benytte cykelhjelm! En af grundene til mange fravælger det, skyldes eksempelvis at frisuren bliver ødelagt.

På billedet herover har Kristian benyttet ID Extreme Titanium, og det ses tydeligt, at hans frisure har lagt sig ned. Dog er ID Extreme Titanium meget nem at have med at gøre, og ved at køre hånden igennem håret, får han samme frisure som før.

En tur i motionscenter

Mange af os oplever også problemet, når frisuren falder efter en tur i motionscentret. Derfor har vi testet Renati Instant Rock hard, som er en meget kraftig voks, som holder hårets facon.

Efter en hård omgang, ses det tydeligt at trods sved i store mængder, så holder frisuren stadig samme facon. Derfor anbefales denne Renati Instant Rock hard specielt til målgruppen, som bare vil have, at håret sidder, som man satte det i morges.

En tur i blæsten

Til trods for at vi holder til ude på Vestkysten, lykkedes det ikke for os at fange en storm. Derfor måtte vi tage alternativer i brug, og skabe vores egen vind. Her bruges igen den populære voks Renati Instant Rock hard

Som man forhåbentlig kan tyde på billedet, har frisuren endnu engang ikke ændret sig. Vi kan derfor anbefale Renati Instant Rock hard, hvis man vil være sikker på, at håret sidder som det skal dagen lang uanset hvilken situation, du bliver udsat for. Voksen er ekstrem kraftig og du kan forme din frisure som du vil. Voksen giver et matlook og er ideel, hvis dit hår skal stritte. ID Extreme Titanium kan varmt anbefales, hvis man har kortere hår og har mulighed for at rette faconen til engang imellem. Voksen er nem at arbejde med, og kan benyttes til alle hårtyper.

af Michael Jørgensen

Jeg hedder Michael og er lige flyttet til Esbjerg, sammen med min dejlige kæreste. Jeg er lige sta…

Follow

Kommentarer

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Id Hair Hårvoks Extreme Titanium 100 ml
Vejl. pris 99,00 kr
Din pris 69,00 kr

Nyeste

Hold din farve frisk og glansfuld

Davines Alchemic serien fugter, plejer og vedligeholder din farve!

Er menstruationskoppen noget for dig?

Det er et produkt der deler vandene, men der er mange penge at spare! Kunne du bruge den? Læs med her!

Hvad er CC cream?

Vi giver en forklaring her…

Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt