Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du ødelagt eller skadet hår?

Har du ødelagt eller skadet hår?

De mest almindelige tegn på, at du har et ødelagt/skadet hår, er når håret ser mat, tørt og knasende ud. Håret knækker, spalter i spidserne, kruser og bliver svært at frisere.

Her er Extreme serien fra Redken helt fantastisk. Serien går ind og arbejder i dybden på håret, og gør håret stærkere og mere modstandsdygtigt.

Samtidig går serien ind og giver en utrolig lækker blødhed og glans. Håret kan faktisk ”genoplives”, selv efter flere år med skader fra permanent, farver og lysninger og afblegninger.

Husk, vask altid håret 2 gange med din hårshampoo!. Første gang åbner shampooen håret og fjerner de værste stylingprodukter og snavs. 2. gang du vasker håret, afgiver shampooen sine plejestoffer og giver sin fulde effekt.

Absolut en hårserie, vi alle burde bruge efter en varm og solrig sommer, eller bare som en genopbyggende kurserie til håret ind imellem, når det føles tørt

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...