Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Guiden til de perfekte krøller

Guiden til de perfekte krøller

I dag skal det handle om de perfekte krøller! Jeg elsker nemlig krøller og fyldigt hår. Jeg er derfor stor forbruger af krøllejern og har netop fundet min favorit! Nemlig dette fra HH Simonsen: HH Simonsen® ROD VS10 Casual Curls

Det laver de fineste krøller, meget runde, fyldige og det ser så godt ud. Udover det så går jeg meget op i at mit hår er sundt og ser sundt ud for den sags skyld. Det må gerne være glansfuldt og have en god sammenhæng, hvor der ikke stritter spaltede spidser ud.

Dette får jeg med den bedste olie fra Maria Nila, nemlig "True soft argan oil". Denne olie dufter så dejligt og friskt, og så fungerer den perfekt til dagligt brug, da den ikke fedter ens hår.

Guiden til de perfekte krøller

Efter at have krøllet mit hår, ser det ud som på ovenstående billede. Herefter redder jeg det igennem så det ikke ser så stift ud, og så kommer olien i, for at skabe de her bløde og "sunde" krøller.

Guiden til de perfekte krøller
Follow
Rikke Mulbjerg

Jeg hedder Rikke og er 18 år gammel. Jeg har altid interesseret mig for mode og har en stor kærlighed til makeup. Jeg har derfor besluttet mig for at starte min egen blog op: http://nouw.com/rikkemulbjerg - for at kunne dele mine personlige erfaringer. Samtidig blogger jeg her på NiceHair og jeg håber I har lyst til at følge med.

Relaterede produkter

Loading...