Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINDST 20% PÅ HUDPLEJE!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Guiden til de perfekte krøller

Guiden til de perfekte krøller

I dag skal det handle om de perfekte krøller! Jeg elsker nemlig krøller og fyldigt hår. Jeg er derfor stor forbruger af krøllejern og har netop fundet min favorit! Nemlig dette fra HH Simonsen: HH Simonsen® ROD VS10 Casual Curls

Det laver de fineste krøller, meget runde, fyldige og det ser så godt ud. Udover det så går jeg meget op i at mit hår er sundt og ser sundt ud for den sags skyld. Det må gerne være glansfuldt og have en god sammenhæng, hvor der ikke stritter spaltede spidser ud.

Dette får jeg med den bedste olie fra Maria Nila, nemlig "True soft argan oil". Denne olie dufter så dejligt og friskt, og så fungerer den perfekt til dagligt brug, da den ikke fedter ens hår.

Guiden til de perfekte krøller

Efter at have krøllet mit hår, ser det ud som på ovenstående billede. Herefter redder jeg det igennem så det ikke ser så stift ud, og så kommer olien i, for at skabe de her bløde og "sunde" krøller.

Guiden til de perfekte krøller
Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls
999,00 kr
649,00 kr
Loading...