Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Guiden til de perfekte krøller

Guiden til de perfekte krøller

I dag skal det handle om de perfekte krøller! Jeg elsker nemlig krøller og fyldigt hår. Jeg er derfor stor forbruger af krøllejern og har netop fundet min favorit! Nemlig dette fra HH Simonsen: HH Simonsen® ROD VS10 Casual Curls

Det laver de fineste krøller, meget runde, fyldige og det ser så godt ud. Udover det så går jeg meget op i at mit hår er sundt og ser sundt ud for den sags skyld. Det må gerne være glansfuldt og have en god sammenhæng, hvor der ikke stritter spaltede spidser ud.

Dette får jeg med den bedste olie fra Maria Nila, nemlig "True soft argan oil". Denne olie dufter så dejligt og friskt, og så fungerer den perfekt til dagligt brug, da den ikke fedter ens hår.

Guiden til de perfekte krøller

Efter at have krøllet mit hår, ser det ud som på ovenstående billede. Herefter redder jeg det igennem så det ikke ser så stift ud, og så kommer olien i, for at skabe de her bløde og "sunde" krøller.

Guiden til de perfekte krøller
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls
1.099,00 kr
Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml
249,00 kr
239,00 kr
Loading...