Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Guide: Sådan vælger du den rigtige ghd hårbørste

Guide: Sådan vælger du den rigtige ghd hårbørste

De fleste reflekterer ikke så meget, når de vælger deres hårbørste. Men det burde man gøre! Alle hårbørster er nemlig designet til forskellige formål, hårtyper og har forskellige funktioner. Ofte vælger man bare den man får anbefalet, fordi den enten er billig eller mærket er godt.

Men man bør undersøge markedet, inden man køber. Vi har derfor lavet en guide om hårbørster fra mærket ghd.

GHD er blandt de førende hårpleje mærker i verden. GHD er kendt over hele verden for at skabe fantastiske hårstylere, men de laver også hårstylingsprodukter og selvfølgelig hårbørster - som dette indlæg handler om.

GHD har flere børster og kamme, som er specielt udviklet til forskellige typer af frisurer. Kort sagt, laver de naturlige børster (både runde og flade), keramiske børster (runde), plast børster og plast kamme.

I dette indlæg vil jeg præsentere fire hårbørster fra ghd:

Hvilken hårbørste du skal vælge, afhænger af anvendelsen.

Der er mange faktorer der spiller ind, når du skal vælge den hårbørste der passer bedst til dit hår. Overvej derfor altid følgende, inden du foretager dit køb: Vil du bruge en føntørrer eller skal du kun børste dit hår? Din hårtype er også afgørende for størrelsen på din børste. Jo kortere hår, jo mindre størrelse af børsten. Jo flere krøller /tykt hår desto større størrelse børste, har du brug for.

Guide: Sådan vælger du den rigtige ghd hårbørste

Naturlig vs. keramisk rundbørste

GHD Børster Natural Rundbørste - 44 mm - nr 3

Rundbørster kan fås som både ?naturlig? og keramisk. Forskellen på naturlig og keramisk er materialet. Den naturlige pensel bruges til at oprette kontrol og give en blank og glat finish. Denne naturlige børste har sine bedste funktioner, når du ikke styler dit hår med varme værktøjer, men i stedet ønsker et sundt og smukt hår. Den keramiske børste har børstehår fastgjort til en keramisk plade - og er beregnet til at bruges i forbindelse med føntørring og glatning- for flere informationer, se produktet: GHD Børster Hul Ventileret Rundbørste - 25 mm - nr 1 nedenfor.

Vil du vide mere om den naturlige hårbørste, så klik her!

GHD Børster Hul Ventileret Rundbørste - 25 mm - nr 1

Om man skal vælge denne keramiske rundbørste eller den naturlige? - Ja, det afhænger i høj grad af brugen. Den naturlige børstehåret har sine fordele, men det har denne keramiske børste også. Den keramiske fungerer godt med varme værktøjer og udreder håret pænt og glat - uden at forårsage kruset hår. Den er designet til at bruges under varme i forbindelse med et glattejern eller en føntørrer. Den keramiske plade har store huller til at lukke varmen ud, når du bruger hårtørren eller glattejernet.

Klik her og læs mere om produktet!

Guide: Sådan vælger du den rigtige ghd hårbørste

GHD Børster Pladebørste

Hvad gør en pladebørste så? Denne børstetype er sandsynligvis den mest almindelige børste i de fleste hjem. Det er en stor børste, der passer til alle hårtyper og alle formål. Den er ideel til rede hårtotte ud og gøre håret glat og blankt. Børsten er perfekt til bare at rede dit hår eller til brug sammen med en hårtørre. OBS: Man skal dog være forsigtig med varm luft fra hårtørreren, når børsten ikke er keramisk. En pladebørste er perfekt til alle, der ønsker at være fri for elektrisk og kruset hår.

Se mere om GHD Børster Pladebørste lige her!

GHD Børster Oval Stylingbørste

Nu til Oval Stylingbørsten. Denne børste har naturlige børster, der effektivt reder håret og stimulerer hovedbunden. Denne naturlige børste er super god til at fordele hårets naturlige olier, hvilket reducerer risikoen for, at håret ser fedtet ud, og holder derved håret sundt og flot. Ved at fordele olien i hele håret, så øger man også glansen og håret bliver mere skinnende.

Læs mere om GHD Børster Oval Stylingbørste her!

Har du styr på hvordan du bedst plejer din børste? [sådan renser du din børste[(https://nicehair.dk/magazine/sdan-renser-du-din-hrbrste)

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

ghd Paddle Brush
199,00 kr
Vejl. pris 265,00 kr
Loading...