Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 18% PÅ 8 LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Guide: Sådan får du styr på dine bryn

Guide: Sådan får du styr på dine bryn

Du kan nemt få perfekte bryn med denne meget simple guide.

Jeg er blevet hjulpet lidt på vej af Jane Iredale's GreatShape Eyebrow kit.

Sådan får du flotte bryn.

  • Start med at børste dine bryn, så du får en idé om deres groretning.

  • Du kan bruge en tynd pensel eller en pind til at se, hvor dine øjenbryn bør starte, ende og hvor buen skal gå. Du kan bruge en tynd hvid eyeliner til at markere. Se de hvide linjer på det første billede.

  • Pluk alle de overflødige hår lige under brynet, og undgå at overplukke eller plukke for højt. Du kan også her bruge en hvid eyeliner, for at markere det område, der skal plukkes.

  • Som udgangspunkt plukker man aldrig over øjenbrynet. Man kan, hvis man har lange eller buskede bryn, børste hårene og med en lille saks trimme dem for oven.

  • Nu, hvor du ved hvor dine bryn skal starte, ende og hvor buen skal gå, kan du begynde at markere dem.
Guide: Sådan får du styr på dine bryn

Jane Iredale GreatShape Eyebrow Kit.

Der findes flere måder at markere sine bryn på, og alle har hver sine fordele. Jeg har med Jane Iredale's GreatShape Eyebrow kit valgt 'powder' metoden, som jeg synes giver et flot og holdbart resultat.

Guide: Sådan får du styr på dine bryn

Kittet indeholder en pensel med børste for enden, en pudder, der fås i både brunette og blonde, og en voks.

Udover at kittet er super lækkert og i et flot design, har det en helt perfekt størrelse og indeholder også et spejl, så det altid er lige til at have med og hive frem.

Guide: Sådan får du styr på dine bryn

Pudderen er vandfast og er faktisk dækkende, når det kommer til grå hår. Derudover er produktet helt naturligt, parabenefrit og fri for syntetiske farver og vokse.

Skal du have ekstra perfekte og holdbare bryn, så brug en primer, inden du markerer dine bryn og en highligther lige under brynet. Det giver en længere holdbarhed og et smukt glow.

Find forskellige primere her.

Find forskellige highlightere her.

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Loading...