Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Sådan farver du selv øjenbryn og øjenvipper

”Er du syg?” Hører du også det spørgsmål, hvis du ikke har tegnet bryn op og eller har mascara på vipperne?

Hvis du ligesom så mange andre fra Skandinavien har helt lyse bryn og vipper, kan du nemlig hurtigt komme til at se meget anderledes ud uden optegnede bryn og vipper – især for dem, der ikke er vant til at se dig uden makeup.

Samtidig kan det for meget lyse piger også være lidt vanskeligt at lægge en flot og naturlig makeup, uden at de lyse hår skinner igennem eller bliver meget tydelige. Heldigvis er der hjælp at hente!

Måske har du prøvet at få farvet bryn og vipper ved frisøren, men vidste du, at du kan gøre det selv? Der skal lidt øvelse til, før det ligger ordentligt i hænderne, men derefter bliver det næsten som en leg. Følg med nedenfor, når vi guider dig igennem farvning af øjenbryn og øjenvipper trin for trin.

Sådan farver du selv øjenbryn og øjenvipper

Ting du skal bruge til hjemmefarvning af bryn og vipper

Det er let at farve sin egne bryn og vipper, så længe du har dine ting gjort klar, så du ikke skal rende rundt og lede efter ting, når du har farve på vipperne eller brynene. På den måde er der bedre chance for, at du ikke får farve i øjnene, eller at det kommer til at sidde for længe, så farven bliver for mørk. Sørg derfor for at have alle produkterne linet op og klar til hurtig brug, inden du går i gang.

Her er de ting, du skal bruge til at farve dine øjenvipper eller øjenbryn:

 • Bryn- eller vippefarve
 • Evt. oxidantcreme eller -væske (hvis ikke det hører med til farven)
 • Fugtige vatrondeller
 • Vaseline
 • Lille glas eller lignende til at blande farven (OBS: Farven smitter af, så det skal ikke være det porcelæn, som du er gladest for)
 • Pensel, applikatorpind, ren mascarabørste eller vatpinde (hvis ikke det hører med til farven)
 • Evt. øjenbeskyttelsespapir til at undgå farvning af huden under øjet
 • Evt. tint remover eller skin tonic til at fjerne overskydende farve på huden

Sådan farver du selv dine bryn

Det er egentlig rimelig enkelt at farve sine egne bryn. Det handler blot om at have nogle gode materialer og den rette teknik.

 • Start med at rense brynene for makeup, så huden og hårene er helt rene og tørre.
 • Bland derefter en lille del af farven og oxidant cremen, og rør det sammen med en applikatorpind eller en mascarabørste.
 • Påfør farven i brynenes vokseretning og fjern eventuel overskydende farve med en vatpind. Dette gøres skal forholdsvis hurtigt, da farven ellers sætter sig fast på huden (Farve der sidder fast på huden kan efterfølgende fjernes med tint remover eller skintonic).
 • Lad farven sidde på brynene helt op til 10 minutter, alt efter hvor mørk du ønsker farven.
 • Fjern farven med fugtige vatrondeller.

Et voila! Flotte øjenbryn, som du helt selv har farvet.
De fleste farver holder op til 6 uger, hvorefter du kan gentage proceduren.

Sådan farver du selv dine øjenvipper

Det er lidt vanskeligere at farve dine egne vipper, da du er nødt til at lukke øjnene. De første par gange kan det derfor være en god ide at tage et øje ad gangen, så du kan se, hvad du laver.

 • Start med at rense øjenpartiet rent for makeup, så huden og vipperne er helt rene og tørre.
 • Bland farve med oxidantcreme som anvist på pakken.
 • Smør huden omkring øjnene ind i vaseline, så du undgår at farven sætter sig på huden.
 • Bruger du øjenbeskyttelsespapir kan du komme dem på nu – evt. fugte dem lidt med vand, så er de nemmere at tilpasse til øjet. Placér dem under øjet og sørg for, at alle vipper er ovenover. (Det nemmeste er at kigge lidt opad, når de skal placeres).
 • Påfør farven med en applikator eller pensel. Husk at dække alle de små og lyse vipper (det er dette trin, der er vanskeligt). Pas på med ikke at få farven ind i øjnene.
 • Lad farven sidde på vipperne i 10 minutter.
 • Fjern farven med fugtige vatrondeller.

Det kan godt komme til at svie lidt i øjnene, hvilket er svært at undgå, når man arbejder med kemi tæt på øjnene. Men vær opmærksom på ikke at få farve ind i øjnene eller på den våde kant, for det er her, det kommer til at svie. Bliver det for meget for øjnene, så tag farven af.

Er du stadig i tvivl? I denne video kan du se, hvordan du kan farve både bryn og vipper på samme tid – nemt og hurtigt.

Fordele ved at farve øjenbryn og øjenvipper

Når du vælger at farve bryn og vipper selv, sparer du ikke blot penge ift. at få det gjort på salon, du sparer også penge og tid ved at slippe for så meget makeup.

Du vil nemlig opleve, at det pludseligt ikke tager mange sekunder at lægge mascara eller markere brynene med en øjenbrynsblyant eller med en øjenbrynsgel. Måske vil du endda opleve, at du ikke føler dig helt så ”nøgen” uden makeup, så det slet ikke er nødvendigt.

Du kan selvfølgelig finde alt, du har brug for, til at farve dine egne vipper og bryn lige her hos NiceHair. Se vores store sortiment af forskellige øjenbryns- og vippefarver, så du let kan skabe det helt rette look.

Du kan få meget mere viden om farve og pleje af dine øjenvipper i vores artikel Øjenvippeserum: Din vej til naturligt lange vipper.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...