Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Gør det nemmere at lægge makeup med dette trick

”Er du syg?” er oftest det første folk siger til mig, hvis jeg ikke har tegnet mine bryn op og har mascara på vipperne. Som mange andre fra Skandinavien er mine bryn og vipper helt lyse, og det gør bare, at man ser lidt syg og bleg ud uden overhovedet at være det. Derudover kan det være lidt vanskeligt at lægge en flot og naturlig makeup, uden at de lyse hår skinner igennem.

Heldigvis er der hjælp at hente! Mange af jer har sikkert prøvet at få farvet bryn og vipper ved frisøren, men vidste du, at du kan gøre det selv?

Der skal lidt øvelse til, før det ligger ordenligt i hænderne, men derefter bliver det næsten som en leg. Følg med nedenfor når jeg guider jer igennem trin for trin.

Her ses de ting der skal bruges:

Gør det nemmere at lægge makeup med dette trick

Sådan farver du dine bryn

Gør det nemmere at lægge makeup med dette trick

Det er egentlig rimelig simpelt at farve sine egne bryn, det handler blot om at have nogle gode materialer og den rette teknik.

 • Start med at rense brynene ren for makeup, så huden og hårene er helt rene og tørre.

 • Bland derefter en lille del af farven og oxidant cremen, og rør det sammen med den vedlagte applikator pind eller mascara børste.

 • Påfør derefter farven i brynenes vokseretning, og fjern eventuel overskydende farve med en vatpind. Dette gøres forholdsvis hurtigt, da farven ellers sætter sig fast på huden. (Farve der sidder fast på huden kan efterfølgende fjernes med skintonic)

 • Lad farven sidde på brynene helt op til 10 minutter, alt efter hvor mørk du ønsker farven. Jeg har god erfaring med, at det er bedst at vælge en lysere farve, og så lade den sidde lidt længere, da holdbarheden så bliver bedre.

 • Derefter fjernes farven med en fugtig vatrondel.

Sådan farver du dine vipper

Gør det nemmere at lægge makeup med dette trick

Det er lidt vanskeligere at farve sine egne vipper, da man er nødt til at lukke øjnene. I starten kan det være en god ide at tage et øje ad gangen.

 • Start med at rense øjenpartiet rent for makeup, så huden og hårene er helt rene og tørre.

 • Fugt vippeformaterne med vand, så er de nemmere at tilpasse til øjet.

 • Smør derefter den ene side af vippeformaterne ind i vaseline. Så holder de bedre fast under øjet, og man undgår også at farven sætter sig på huden.

 • Placer derefter vippeformaterne under øjet, og sørg for at alle vipper er ovenover. (Det nemmeste er at kigge lidt opad, når de skal placeres)

 • Bland derefter lige dele farve med oxidant. Jeg har valgt en blåsort farve, da jeg har erfaring med at den holder længst tid.

 • Derefter ligges farven på med applikator pinden, husk at dække alle de små og lyse vipper. (det er dette trin, der er vanskeligt) Pas på med ikke at få farven ind i øjnene. (Det gør nas!)

 • Lad farven sidde på vipperne i 10 minutter.

 • Når farven skal fjernes igen, bruges fugtige vatrondeller.

Det kan godt svide lidt i øjnene at farve vipper, det er svært at undgå, når man arbejder med kemi tæt på øjnene, men vær opmærksom på ikke at få farve ind i øjnene eller på den våde kant, for det er her, det kommer til at svie. Bliver det for meget for øjnene, så tag hellere farven af inden tiden er gået, end at pine sig selv igennem de 10 minutter.

Disse produkter fra Refectocil lover en holdbarhed helt op til 6 uger, men ved nogle kan farven holde endnu længere tid. (Dette er dog ikke garanteret.)

Ved at jeg farver mine bryn og vipper ca hver 6. uge, sparer jeg en masse tid foran spejlet hver dag, og vælger jeg at gå uden makeup en dag, føler jeg mig ikke lige så ”nøgen”, som når hårene er helt blege.

Det tager ingen tid at lægge et lag mascara (egentlig kun for længde og volumens skyld) på vipperne, og derefter hurtigt markere brynene med en øjenbrynsblyant. Dette trick har gjort det meget nemmere for mig at lægge makeup!

Er du ikke helt så modig, at du tør at begive dig ud i projektet alene, laver frisørsalonerne også bryn og vipper.

Se hele udvalget fra Refectocil her

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

RefectoCil (NR. 2) BlåSort - 15 gr.
Vejl. pris 59,00 kr
39,00 kr
RefectoCil (NR. 3) Naturlig Brun - 15 gr.
Vejl. pris 59,00 kr
39,00 kr
RefectoCil Oxidant Creme 3% 100 ml
Vejl. pris 79,00 kr
49,00 kr
RefectoCil Vippeformater (96 stk)
Vejl. pris 49,00 kr
39,00 kr
Loading...