Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

ghd Platinum - Skinnende hår med ét strøg!

ghd Platinum - Skinnende hår med ét strøg!

Her hos Nicehair.dk kan du nu opleve den nye Platinum styler fra ghd. ghd har udviklet denne nye styler, så du som kunde kan få de bedste features, design og bedste oplevelse under styling af håret. Dette er ghd's bedste styler til dato!

Glattejernet skåner håret under stylingen og giver dig et sundere og mere skinnende hår.

Læs videre for at lære mere om ghd Platinum glattejernet!

Myten om varme

Mange tror at en høj temperatur er nøglen til en god styling og helt glat hår. Denne antagelse er dog helt forkert, da det ikke er den høje temperatur der giver dig dette.

Hemmeligheden bag en god og glat styling er, at opretholde en optimal temperatur under hele stylingen. ghd's patenterede banebrydende tri-zoneTM teknologi anvender tre hurtigtænkende sensorer i hver varmeplade der sikrer, at styleren holder en konstant temperatur på 185°C. Disse sensorer opretholder denne temperatur gennem hele stylingen, hvilket betyder at dit hår ikke bliver udsat for pludselige varmeudsving og for ekstrem høj varme. Dette er nemlig skadeligt for håret og påvirker det endelige styling resultat.

Fordele:

  • Skåner håret
  • Optimal styling ved kun 185 grader
  • Kan bruges til at flade håret eller lave krøller
  • Glansfuldt og galt hår
ghd Platinum - Skinnende hår med ét strøg!

Ro i sindet

Med den nye Platinum styler kan du tage din stil og din styler med hvorhen du vil. Glattejernet har nemlig universal strøm, hvilket betyder at man kan anvende glattejernet overalt i verden uanset hvilken spænding der er i stikkontakterne. Endvidere har glattejernet en varmeresistent beskyttelseshætte der beskytter underlaget mod varmen fra styleren.

Du kan have helt ro i sindet med denne nye styler. ghds platinum har nemlig en "sleep mode" funktion der sikrer, at styleren slukker automatisk hvis den ikke er blevet brugt i 30 min. Desuden har ghd 2 års reklamationsret.

Kompromisløs styling

Med nyheden platinum fra ghd skal du ikke gå på kompromis med din styling! ghd har udviklet et "wishbone hinge", der sikrer at pladerne er på linje med hinanden og håret holdes perfekt på plads under hele stylingen.

Med dette glattejern sparer du tid under stylingen og passer bedre på dit hår, da du med ét enkelt strøg opnår glat og glansfuldt hår, så du ikke behøver køre det varme glattejern gennem håret gentagne gange og risikerer at skade håret.

Køber du denne styler vil du bestemt ikke fortryde! ghd Platinum er det perfekte styling redskab til dig som ikke vil gå på kompromis med din styling og redskaberne du anvender i dit hår.
Dette glattejern er indbegrebet af luksus, design og kvalitet!

ghd Platinum styleren fåes i følgende udgaver:

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...