Hurtig levering
1-3 arbejdsdage
Kundeservice & rådgivning
Ring til os på 32 200 200

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Genvind din naturlige glød

Genvind din naturlige glød

Dermalogica's Exfoliating Face Brush er en mere blid og nænsom måde at eksfoliere sit ansigt på. Med et let fugtet børstehoved og en lille mængde af dit daglige renseprodukt, børster du blidt dit ansigt i cirkulerende bevægelser, så du masserer renseproduktet ind i ansigtet. Herefter skyller du af i lunkent vand og fortsætter din rutine.

Modsat et facescrub produkt, børste-eksfolierer du dit ansigt med en face brush. Det stimulerer blodtilførelsen til huden og dermed også cellefornyelsen. Det gør, at din hud på egen hånd regenererer sig selv.

Efter eksfoliering trænger produkterne bedre ind. Her er det især godt at bruge Dermalogica's boostere inden påføring af din creme. Jeg har i anledning af denne kolde årstid, brugt Skin Hydrating Booster, som er en virkeligt dybdegående fugtighedsgivende booster.

Skin Hydrating Booster indeholder blandt andet Hyaluronsyre, som er super fugtgivende og er dermed også minimerende på fine linier.

Forskellen er synlig

Jeg har brugt både Face brush og Skin Hydrating Booster i en lille periode nu og forskellen er virkelig synlig.

Jeg har fået en mere glat, ensartet hud og en helt naturlig glød. Min hud skaller heller ikke mere omkring næse og øjenbryn, som det til tider gjorde, når kulden havde været rigtig slem.

Jeg har brugt Exfoliating Face Brush mellem 2-4 gange per uge og boosteren dagligt under min creme både morgen og aften.

Follow

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Relaterede produkter

Dermalogica Exfoliating Face Brush (U)
Vejl. pris 165,00 kr
Din pris 149,00 kr
Dermalogica Skin Hydrating Booster 30 ml
Vejl. pris 615,00 kr
Din pris 559,00 kr
Loading...