Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Fremhæv dine øjne med Bare Minerals

Jeg må ærligt erkende, at jeg er blevet smask forelsket i dette sæt fra Bare Minerals!
Af den ene gode grund, at sættet See Eye To Eye bare kan det hele…

Fremhæv dine øjne med Bare Minerals

Længe har jeg ledt efter en mascara uden parabener og konserveringsmiddel, som kunne give mig volume og definition af vipperne. Det har indtil nu været uden held, da jeg er ret kritisk, når det kommer til mine vipper.

Først og fremmest stråler dette sølvsæt af ren luksus, og man kan mærke, at det er af god kvalitet med det samme, man får det i hænderne.

Men hvad kan sættet?

Fremhæv dine øjne med Bare Minerals

Jeg starter altid med en eyeliner, når jeg lægger øjenmakeup. Eyelineren i dette sæt er en en tynd fin pensel, som gør det let at tegne øjet op. Om du enten vil have en tynd diskret steg eller lave den tykkere med vinge, som jeg har valgt at gøre. Hvad der også er godt er, at den er vandfast! Så den tværer ikke ud, hvis du klør dig lidt i øjet.

Normalt bruger jeg en vandfast mascara fra L'Oreal, som jeg har været meget glad for de seneste par år. Grunden til at jeg har været meget glad for vandfast mascara er, at det holder længere tid, og smitter ikke af under øjnene i løbet ad dagen.

Test: Bare Minerals mascara

Derfor var jeg spændt på at teste denne mascara fra Bare Minerals, da den ikke er vandfast. MEN den holder altså virkelig godt! Jeg har endda været ude i støvregn uden vipperne smittede af med sort farve. Det er altså et rigtig godt plus fra min side. Derudover slipper jeg for at være så hård mod mine vipper, samt slipper for diverse tilsætningsstoffer, men kan derimod pleje mine vipper med rene mineraler.

Selve børsten er nem at bruge, og den giver vipperne en tilpas mængde mascara uden at klumpe.

Efter to lag var jeg tilfreds med mine vipper.

Et lille tip til brug af mascara er, at du endelig ikke må pumpe børsten op og ned i mascaraen, hvis du vil have mere produkt på børsten. Derimod skal du stikke børsten i, og dreje den i mascaraen. På den måde får du en mascara, som ikke tørrer så hurtigt ud, og derved vil holde længere.

Læs mere om sættet her: Bare Minerals See Eye To Eye

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...