Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Før og efter med Kérastases Reflection

Jeg har testet Kerastases Reflection-serie med shampoo, kur og conditioner, for at vise hvor meget glans og fugt den giver til håret.

Før og efter med Kérastases Reflection

Serien er til farvebehandlet hår, og det er vigtigt at huske på, at det ikke kun er mørkhårede, der har brug for god pleje og beskyttelse af deres hår, men derimod alle med et farvebehandlet hår.

Jeg vasker mit hår max to gange om ugen, men til gengæld bruger jeg en masse tørshampoo og stylingsprodukter i mit hår hver dag. Som I kan se på førbilledet, så ser det ret tørt og trist ud, og trænger i den grad til en god fugtbehandling for at få sin glans og styrke tilbage.

Før og efter med Kérastases Reflection

Jeg starter med at vaske to gange i Kérastase Bain Chroma Captive shampoo. Første gang vasker man produkt og overskydende fedt ud af håret, og anden gang får shampooen virkelig lov til at trænge godt ind i håret og pleje det. Det, som jeg godt kan lide ved denne shampoo er, at man allerede efter at have skyllet den ud af håret, kan mærke hvor blødt det bliver.

Herefter håndklædetørrer jeg håret og masserer Kérastase Reflection Chroma Captive Masque godt ind. Jeg kommer altid en pose om håret, og pakker det ind i håndklædet igen, så masken rigtig kan arbejde i varmen.

Efter 15 minutter skyller jeg den ud, og fordeler Kérastase Reflection Chroma Captive, som er en conditioner, der går ind og lukker håret igen, og efterlader det så blødt. Den indeholder UV-filter, som beskytter mod solens stråler, og derved passer på farven.

Nu er mit hår klar til endnu en ny uge med styling og forhåbentlig masser af solstråler.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...