Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Forårets tendenser 2017

Forårets tendenser 2017

Pandehår hitter til foråret

Pandehåret bliver et hit i 2017, og det gælder alle former, uanset om det er langt og tungt eller luftigt og pjusket.

Jeg har valgt et lidt langt og let pandehår til at indramme mit ansigt. Det fede ved denne længde er, at det også kan trækkes til siden, hvis jeg ikke ønsker at benytte mig af pandehåret.

Looket bliver let og romantisk, og så pifter det en almindelig hestehale op.

Jeg har valgt at runde pandehåret, så det bliver længere ude i siderne. Det er med til at bløde ansigtet op og fremhæve kindbenene.

Er det for stort et skridt for dig at tage, så start med et længere pandehår, der evt starter ved kæben. På den måde kan du nemt tage det om bag ørene, hvis det driller.

Tynde highlights og balayage

Trenden med de kolde og grå farver er ved at være forbi, hvis man kigger på forårets tendenser. De varme farver og de tynde highlights er på vej frem, ligesom balayage farveteknikken, hvor håret er mørkt ved hårrødderne og gradvist lysere ud mod spidserne, stadig hitter fra sidste år.

Har du mod på selv at farve håret, så tjek farverne ud fra Osmo Essence, de er superlækre og giver håret en masse glans!

Forårets tendenser 2017

Krøller eller ej

En trend, der nok aldrig går af mode, er krøller, og i år må de endda gerne være creppet! Har du ikke et crepejern, kan dit glattejern, hvis det har vippeplader, faktisk godt lave en form for crep.

Ellers brug en af disse stylere, der begge giver superfede creppede bølger i håret: Babyliss Easy Waves Bølgejern eller HH SIMONSEN® Deep Waver VS5

Forårets tendenser 2017

Jeg har brugt ghd V Opal Styler til at lave dette fald i håret, og måden man gør det på, er følgende:

  • Start med at komme beskyttelsesspray i. Jeg er især glad for ghd Style Heat Protect Spray, da den giver glans til håret samtidigt.

  • Tag en tot hår, og sæt glattejernet horisontalt på håret ca 5 cm fra hårrødderne.

  • Lad som om at du skal lave en krølle, først drejer du styleren 180 grader den ene vej, og derefter den anden vej, ligesom hvis du skulle lave en bølge.

Til at style krøllerne efterfølgende har jeg brugt Maria Nila Salty Mist saltvandspray til at giver krøllerne hold og et lidt mere pjusket look.

Forårets tendenser 2017
Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...