Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ ALT MAKEUP | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Fokus på bryn. 11 gratis tips til dig!!

Fokus på bryn. 11 gratis tips til dig!!

Hvilket make-up produkt ville du tage med på en øde ø?

Rigtig mange vælger mascara, da de nærmest ikke ville gå ud uden, men i virkeligheden betyder dine øjenbryn mere end du tror! Dine øjenbryn giver balance til dit ansigt, indrammer dine øjne og gør utrolig meget for dit udtryk i ansigtet.

Her får du tips til hvordan du får det optimale ud af dine bryn:

 • Først og fremmest er det vigtigt, at pleje dine bryn og sørge for, at de har den rette facon til dit ansigt.

 • Det er en rigtig god ide, at plukke dine bryn efter badet, hvor huden stadig er varm og fugtig. Det gør det meget nemmere at hive hårene ud.

 • Når dine bryn skal plukkes er det vigtigt du kigger dig i spejlet og finder ud af hvilke bryn der passer bedst til dig.

 • En vigtig huskeregel er, at dine bryn ikke skal være 100% identiske. De skal naturligvis ligne hinanden - men for et naturligt look skal du ikke forsøge at få dem gjort helt ens.

 • Brug aldrig sort farve på dine øjenbryn, da det får dit ansigt til at se ældre ud.

 • Hvis du allerede fra naturens side er beriget med meget mørke bryn, kan du i stedet for at farve dem, sørge for at forme og frisere dem med en smule voks eller brow gel fra dit øjenbrynskit.

 • Har du meget lyse bryn eller bryn med "bare pletter", kan du med fordel anvende et eyebrow kit. Prøv blandt andet:

Youngblood Brow Artiste

Jane Iredale Bitty Brow Kit Blonde

Jane Iredale Bitty Brow Kit Brunette

Eyebrow kit farver kun hårene i dine bryn og du vil opnå et naturligt look, uden selve øjenbrynet bliver tegnet direkte på huden.

Fokus på bryn. 11 gratis tips til dig!!

Sådan retter du dine bryn:

 • Start med at lægge en blyant, pensel, strikkepind eller lignende ind til næsefløjen og op til brynet, så den står lodret op langs næsen. Dér hvor den lander mellem brynene, skal øjenbrynet starte.

 • Herefter føres den ud mod den yderste øjenkrog, så den flugter med den yderste kant af øjet, og her skal brynet slutte.

 • Ønsker man at der skal være et lille "knæk" på brynet, skal dette være lige over iris, når man kigger lige ud.

 • Det er meget vigtigt at brynet altid rettes nedefra. Dette gøres for at løfte brynet og for at åbne øjet. Hvis det rettes meget oppefra kan det godt få øjet til at virke tungt. Har man mange hår fra det yderste af brynet og op mod hårgrænsen, kan de selvfølgelig godt fjernes.

Har du selv et godt tip omkring bryn - så tilføj det i en kommentar nedenfor..

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...