Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

WEEKENDTILBUD! 20-30% PÅ 9 MÆRKER | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Flyvsk hår - nej tak!

Du kender det sikkert; håret sidder ’on point’ inden du går ud af døren om morgenen, men inden du er kommet på arbejde eller på studiet, har blæsten ødelagt din lækre frisure. Jeg har et par tips til at undgå dette!

Flyvsk hår - nej tak!

Først og fremmest handler det om at forberede håret, allerede når det er håndklædetørt. I blæsende tider bruger jeg altid saltvandsspray, da det afstiver håret og gør det nemmere at få til at holde. Jeg er især glad for Salty Mist fra Maria Nila, der udover at give håret det her lækre strandlook, også indeholder en plejende formel, der plejer håret, i stedet for at udtørre det.

Flyvsk hår - nej tak!

Så selvom at håret ser lidt crispy ud, føles det stadig blødt. Den er desuden 100% vegansk og UV-beskyttende.

Prøv en god hårspray

Flyvsk hår - nej tak!

Dernæst er det supervigtigt med en god hårlak, og her mener jeg altså en GOD hårlak! Det kan godt betale sig at investere i en kvalitetshårlak, for forskellen er enorm. Specielt kan man mærke forskel på mængden af hårlak, der skal bruges i håret, og hvordan håret ser ud, når der børstes i håret. Bliver håret hvidt eller ’flaget’, så er det ikke en god hårlak.

Jeg er rigtig glad for Amika Headstrong Hairspray, der giver et seriøst hold, og samtidig godt med glans. Den er hurtigtørrende og så er den luftfugtigheds resistent, hvilket betyder, at har du stylet håret om morgenen, så holder frisuren altså hele dagen, uden at det kruser op. Til os der har krøller, krus eller fald i håret, er det altså genialt.

Løsningen kan være...

Flyvsk hår - nej tak!

Er vejret bare helt håbløst, eller vil håret ikke lige, hvad du vil? Så går man aldrig galt i byen med en afslappet knold. En god måde at pifte den op på, er med de fine accessories fra Pieces. Scrunchies er blevet populære igen, og de kan altså bare noget! Om de bruges i en knold, hestehale eller fletning, så ser det fedt ud, og de fås i mange forskellige farver, så de kan matches til dit tøj.

Flyvsk hår - nej tak! Flyvsk hår - nej tak!

Tjek alle de fede accessories ud fra Pieces her: Pieces

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Maria Nila Salty Mist 150 ml
189,00 kr
Loading...