Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 25% PÅ VORES HÅND- OG FODPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Pieces
Pieces
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Bestseller:

Pieces blev introduceret i 2003, som en del af modevirksomheden, Bestseller. Virksomheden har eksisteret siden 1995 og spænder over 20 forskellige brands, som blandt andet Vero Moda, Only, Jack &Jones, Name It og som nævnt også Pieces. Bestseller er bygget op omkring retfærdighed, mulighed og ansvarlighed. De ser kulturelle forskelle, som en fordel, der kan være med til at fremme kvaliteten, gode resultater og stærke værdier. Nærvær værdsættes og prioriteres højt, derfor er det følelsen af at være én stor familie, der forener organisationen udover landegrænser, de forskellige brands og afdelinger.

Pieces:

Pieces´ mission er at tilegne sin opmærksomhed til de unge piger. Målet er at give unge piger muligheder for at skabe sig et fuldendt look med Pieces´ unikke varer. De bestræber sig på at tilpasse sig tidens nyeste trends og lægger specielt vægt på det enkelte og skandinaviske look, som tydeligt præger de forskellige kollektioner fra Pieces. Pieces tilbyder varer indenfor 4 kategorier: Ready to Wear, tasker, sko og accessories.

Pieces hos Nicehair.dk: Pieces specialiserer sig i accessories, og laver mange moderigtige og forskellige slags tilbehør til kvinder. Flere af Bestsellers butikker sælger mærket ved siden af tøjet, men på grund af stor efterspørgsel, har de åbnet egne butikker, som også er blevet en kæmpe succes. Nicehair har valgt at tilbyde kunderne muligheden for at købe nogle af Pieces´ fine accessories. Vi har blandt andet deres populære elastikker, der ikke ødelægger håret og er lette at tage ud igen uden, at håret efterlades ulderet. Vi har også forskellige Pieces hårbånd, trendy stof elastikker og de smarte spiral elastikker, der giver frisuren et ekstra løft. Ligesom Bestseller familien, bestræber Nicehair.dk sig også på hele tiden at være med på beatet og være de bedste i feltet. Dette ved at følge med tidens tendenser og tilpasse sig efter kundernes behov. Det er vigtigt for os, at kunderne oplever os, som troværdige og leveringsdygtige i såvel de rette varer, som i holdbare løfter og højt serviceniveau. Hos Nicehair.dk kan du blive guidet, stille spørgsmål med mere hos og til vores dygtige kundeservicemedarbejdere, der hver dag yder sit bedste for at tilgodese kunderne. Husk, at vi har lynhurtig levering og endda fri fragt til dem, der har mulighed for selv at hente bestillingerne i vores Nicebeauty butikker i Esbjerg og Kolding.

De grundlæggende værdier og principper:

Kulturen i Bestseller er kendetegnet ved én verden, én filosofi og én familie. De 10 grundlæggende principper er altid blevet betragtet, som værende pålidelige retningslinier og hele essensen i Bestseller-ånden.

  • Hårdt arbejdende personale.
  • Intet tages for givet.
  • Forretningsorienteret.
  • Loyalitet.
  • Samarbejde.
  • Resultatorienteret.
  • Ærlighed.
  • Enkle løsninger.
  • Løfter holdes.
  • De VIL være de BEDSTE. Disse principper definerer Bestseller og reflekterer den måde, hvorpå virksomheden interagerer med omverden.

Pieces - Feminint look og personlig stil

Loading...