Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 18% PÅ 8 LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Flotte, velformede bryn

Er du en af dem, der ligesom jeg, ikke har meget bryn fra naturens side, eller har du måske store buskede øjenbryn? Så læs med her, og bliv klogere på, hvorfor dette produkt fra Youngblood er så god til begge slags bryn.

Flotte, velformede bryn

Jeg har testet denne Brow Artiste Sculpting Pencil fra Youngblood, da jeg længe har været på udkig efter et produkt, som kan opfylde mit ønske om flotte, velformede bryn.
Fra naturens side har jeg ikke mange hår at gøre godt med, og da jeg er lyshåret, er de lyse hår heller ikke noget der får mine bryn til at træde frem. Selvfølgelig hjælper en øjenbrynsfarve på de lyse hår, men jeg mangler stadig noget, som kan fylde de små huller i brynet ud.

Her kom denne pen mig til undsætning

Den har en formet spids, som gør det nemt at forme brynet og tegne præcist der, hvor man ønsker. Den er en smule tør, så jeg synes, at man skal tegne et par gange for at få farve i brynet, men tilgengæld gør dette, at den er ekstra holdbar, og ikke tværer ud hvis du kommer til at røre ved brynet.
I den anden ende finder man en blød børste, som er rigtig god til at blende farven ud med, så man ikke får et skarpt optegnet bryn. I forhold til andre øjenbrynsbørster synes jeg, at denne er utrolig blød og lækker at arbejde med, og vigtigst af alt, gør den det let at skabe flotte naturlige bryn.

Mine bryn har tendens til at stritte lidt, og bruger faktisk en øjenbrynsvoks til at holde dem på plads, men ved brug af denne pen var det ikke nødvendigt, for konsistensen minder lidt om min voks, og denne pen alene kunne faktisk holde mine bryn på sin plads.
Så til dig med buskede øjenbryn er denne måske et forsøg værd?

Resultatet er et ”mættet” bryn, hvor alle de små huller er dækket meget fint. Jeg synes den er nem at arbejde med, og det er rart, at man har produkt og børste i en og samme pen.

Læs mere om produktet her: Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil

Flotte, velformede bryn
Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...