Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Find din perfekte foundation med Estée Lauder

Find din perfekte foundation med Estée Lauder

Leder du efter en effektiv foundation, der giver dig perfekt, fejlfri hud? Så er Estée Lauder svaret. Gennem de sidste 75 år har Estée Lauder været pionér inden for hudpleje, og denne ekspertise i velfungerende, aktive ingredienser, der afhjælper hudproblemer og skaber en smuk finish, har de samlet i deres fantastiske foundations.

Her får du en gennemgang af deres tre skønne foundations, så du kan lære lidt om, hvilken der passer til dig:

Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10

Estée Lauders mest ikoniske foundation være Double Wear Stay-in-Place. Denne fantastiske foundation giver en solid dækning, så selv den mest problematiske hud kan komme til at fremstå fejlfri med en smuk mat finish. Den er fri for olie, alkohol og parfume, hvilket gør den virkelig god til hud, der har tendens til at blive fedtet og uren, da den ikke virker tilstoppende eller udtørrende. Det betyder også, at selv personer med hudlidelser som rosacea kan bruge denne foundation.

Double Wear Stay-in-Place er en af de foundations på markedet, der holder sig flottest og mest fejlfri hele dagen – uden at smitte af. Det ligger i navnet, at den netop ”bliver på sin plads” hele dagen – ja faktisk kan den holde helt op til 24 timer! Ovenikøbet er formlen udviklet, så den er vandfast, så du ikke skal være bekymret for en lille byge på cykelturen eller for sved på en varm sommerdag. Nej, denne foundation sidder nemlig, hvor den skal – hele dagen.

Vælg denne foundation:

 • Hvis du vil have medium til fuld dækning
 • Hvis du vil have en mat finish
 • Hvis du har fedtet eller uren hud
 • Hvis du har hudlidelser som rosacea
 • Hvis du vil have en foundation, der ikke stopper porerne
 • Hvis du vil have en foundation, der ikke ”flytter” sig, smitter af eller falmer i løbet af dagen
 • Hvis du ønsker en foundation, der holder til høj varme, fugtighed og vand
 • Hvis du ønsker et vegansk produkt
 • Hvis du ønsker et parfumefrit produkt
 • Hvis du ønsker et olie- og alkoholfrit produkt
Find din perfekte foundation med Estée Lauder

Double Wear Sheer Matte Long Wear SPF20

Den nyeste foundation fra Estée Lauders nyeste er den skønne Double Wear Sheer Matte Long Wear. Denne nye formel giver et naturligt look og mat finish med let til medium dækning. Den er så lind og let at påføre, at du kan gøre det blot med dine fingre – du behøver ikke pensler eller makeupsvampe til formålet.

Denne foundation lader huden ånde, samtidig med at den beskytter mod forurening ved hjælp af antioxiderende ingredienser. Den indeholder desuden SPF og beskytter mod blåt lys fra computer og telefoner, der ligesom UV-stråler også kan forårsage rynker og tidlig aldring af huden. [Double Wear Sheer Long Wear] giver øjeblikkeligt fugt til huden, og hyaluronsyre er med til at gøre huden fyldig og jævn. Dermed kommer huden til at se ungdommelig, glat og sund ud hele dagen. Ligesom dens storesøster, Double Wear Stay-in-Place, er denne foundation meget holdbar, og den bliver på sin plads i op til 12 timer – også til trods for sved, fugtighed og høje temperaturer.

Vælg denne foundation:

 • Hvis du vil have let til medium dækning
 • Hvis du vil have en naturlig, mat finish
 • Hvis du har tør eller ”normal” hud
 • Hvis du vil have en let dækkende foundation, der ikke ”flytter” sig eller falmer i løbet af dagen
 • Hvis du ønsker et produkt, der beskytter mod forurening, UV-stråling og blåt lys
 • Hvis du ønsker en foundation, der holder til høj varme og fugtighed
 • Hvis du ønsker et vegansk produkt
 • Hvis du ønsker et oliefrit produkt
Find din perfekte foundation med Estée Lauder

Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45

Få strålende hud med Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45. Denne foundation giver din hud fornyet glød og masser af fugt, samtidig med at den giver en fejlfri finish. Den kan dække urenheder, rander og rødme uden problemer, og kan bygges op fra medium til fuld dækning, der holder i op til 12 timer.

Denne foundation er særligt god til dig med rødme eller sart og irriteret hud, da den indeholder en række aktive ingredienser, der afhjælper dine hudproblemer. Den indeholder blandt andet ekstrakt af chiafrø og ionladet vand, der nærer og fugter huden, samt probiotika- teknologi, der virker lindrende på huden. Med SPF45 og bredspektret UVA og UVB-beskyttelse er denne foundation perfekt til dig, der sidder tæt ved et vindue eller på anden måde eksponeres meget for sollys. Du beskyttes nemlig for farlige stråler, der kan forårsage kræft eller tidlig aldring af huden. Dermed er denne foundation også den ultimative anti-age foundation, da den både fugter, plejer og beskytter huden på én gang.

Vælg denne foundation:

 • Hvis du vil have medium til fuld dækning
 • Hvis du vil have en strålende finish
 • Hvis du har tør eller træt hud
 • Hvis du har problemer med synlig rødme og irritation
 • Hvis du vil have en foundation, der ikke stopper porerne
 • Hvis du vil have et produkt, der fugter huden
 • Hvis du ønsker et produkt med høj SPF
 • Hvis du har moden hud
 • Hvis du ønsker et produkt, der beskytter mod forurening og UV-stråling
 • Hvis du ønsker et olie- og alkoholfrit produkt
 • Hvis du ønsker et produkt, der forebygger tidlige aldringstegn

Køb Estée Lauder hos NiceHair

Er du blevet klogere på, hvilken foundation der er noget for dig? Så kan du shoppe din perfekte foundation lige her hos NiceHair. Glem ikke at tjekke Estée Lauders mange fantastiske hudpleje- og makeupprodukter ud. Der findes produkter der matcher alle dine hudplejeproblemer, og deres lækre makeupprodukter vil hjælpe dig med at opnå dit personlige look og fremhæve dine bedste sider.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...