Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få styr på dine krøller!

Få styr på dine krøller!

De fleste krøllejern kan lave alle former for krøller, dog er nogle jern bedre til specifikke krøller. Hvert jern og hver størrelse laver sin egen form for krølle. Krøllejern findes i alle former og kan både være symmetriske og asymmetriske. Derfor har vi nu lavet en lille guide til dig, så du kan finde frem til hvilket jern der laver de krøller, som du ønsker.

Vi har i denne guide fremhævet forskellen på 8 forskellige krøllejern:

Ø 2"- Ø 5 cm : Store bløde krøller

Denne type krøllejern laver store og bløde krøller. Derfor er denne form for jern, bedst at anvende i lang til mellemlangt hår. Disse krøller passer perfekt til et afslappet look i hverdagen, eller til at gøre din hestehale mere fyldig med.

Eksempel herpå:

Ø 1,75 "- Ø 4,5 cm : Form på krøllerne

Dette jern laver stadig ret bløde og store krøller, dog kommer der lidt mere form på krøllerne med dette jern. Disse krøller er super fine hvis man går efter et beach-look eller i dagligdagen.

Her kan blandt andet nævnes:

Ø 1.5 "- Ø 4 cm : Volume på krøllerne

Ved denne størrelse jern, kommer der lidt mere volumen på krøllerne, og de bliver mere "bouncy". Disse krøller passer perfekt til langt hår eller hvis man gerne vil tilføre noget volumen til sin opsatte frisure.

Eksempler:

Ø 1.25 "- Ø 3 cm : Løse krøller

Denne type krøllejern bruges til at skabe løse krøller for kort, langt eller mellemlangt hår. Disse er gode til at lave et beach-look med, og kan nemt lave en pjusket look, med en omgang saltvandsspray i.

Se eksempelvis:

Ø 1 "- Ø 2,5 cm : Mindre og mere fyldige krøller

Ved brug af dette jern opnår du en anelse mindre og mere fyldige krøller. Her begynder du rigtig at kunne opnå en masse volumen. Kom en gang hår-pudder i håret og få et super voluminøst look.

Her kan blandt andet nævnes:

Ø ¾ "- Ø 2 cm : Spiralformede og klassisk voluminøst look

Her begynder krøllerne at være mere spiralformede og er perfekte til at skabe et klassisk voluminøst look. Du kan også rede disse krøller igennem med en børste for at opnå et mere afslappet og læst look.

Her kan nævnes:

Ø 5/8 "- Ø 1,5 cm : Bløde og veldefinerede proptrækker krøller

Du får bløde og veldefinerede proptrækker krøller med dette krøllejern. Dette jern er specielt godt til kort og mellemlangt hår.

Her kan blandt andet nævnes:

Ø 3/8 "- Ø 1 cm : Stramme og bouncy krøller

Med dette jern opnår du super stramme og bouncy krøller. Dette skaber en masse volumen, og et elegant look.

Se eksempelvis:

Dette var en kort gennemgang af otte forskellige krøllejern, som jeg håber kan hjælpe dig på vej til at finde det perfekte tang - som giver dig de perfekte krøller i håret!

Anbefaling: Se de fantastiske krøllejern fra ghd, som går under navnet: ghd Curve

Tjek evt. vores blog "Sådan laver du krøller med et glattejern"!

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

HH Simonsen ROD VS9
1.099,00 kr
ghd Curve Classic Wave Wand
1.399,00 kr
Vejl. pris 1.649,00 kr
ghd Curve Soft Curl Tong
1.279,00 kr
Vejl. pris 1.649,00 kr
ghd Curve Classic Curl Tong
1.299,00 kr
Vejl. pris 1.649,00 kr
Loading...