Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% VED KØB FOR MIN. 119KR. PÅ 14 EKSKLUSIVE MÆRKER (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Få et langt og smukt hår

Er du en af de mange kvinder, som ønsker sig et langt og smukt hår, men aldrig kan få det længere end én bestemt længde? Følg disse 5 punkter, og giv dit hår den bedste forudsætning for at blive smukt og langt

Få et langt og smukt hår

Færre hårvask
Mange kvinder har den vane at vaske sit hår hver evig eneste dag. Det er både slider og udtørrer håret, og det sundeste vil være med et par enkelte vaske i ugen. Deres ’undskyldning’ for dette er, at de mener, at deres hår fedter, ved at de blot springer hårvasken over en enkelt dag, og det er der en god forklaring på!

Når man vasker sit hår, så vasker man ligeledes hovedbunden ren for dens naturlige olielag (talg). Når man gør det, så producerer hovedbunden nyt, og det bliver så hurtigt fedtet igen. Ved at man konstant vasker sit hår, vasker man konstant hovedbunden fri for olie, og så kommer man ind i en ond cirkel, hvor der bliver overproduceret. For at komme ud af denne ’onde cirkel’, må man tage den i stiv arm og gå igennem en periode, hvor man må undlade hårvasken og lade håret fedte. Hvis dette ikke er en mulighed, og man gerne vil ind i en god cyklus for sin hovedbund med mindre hårvaske, kan man med fordel benytte sig af en tørshampoo, som der findes et vælg af.

Regelmæssig klipning
Hvis man ønsker sig et langt hår, kan det nogle gange være modvilligt at skulle en tur til frisøren og få en klipning. ’Hvorfor klippe nogle centimeter af, når man vil have det langt?’, vil mange nok tænke, men det er der en rigtig god grund til. Hvis man går i rigtig lang tid uden at blive klippet, vil man med tiden få ødelagte og spaltede spidser. Når håret spalter, vil det kort sagt dele sig og knække af. Når det ikke bliver klippet, vil det spalte højere og højere oppe, og man vil derfor miste flere centimer på denne måde, end man ville med en regelmæssig klipning af spidserne. Et hår som bliver klippet regelmæssigt vil derudover også se mere sundt og glansfuldt ud.

Sund kost og vitaminer
Det handler ikke kun om, hvad man gør ved håret og kommer i det, for at få det smukt og langt. Udover at det har stor betydning, det man gør udenpå, så skal man også tænke indeni. Hvis man ikke får en sund og varieret kost, som indeholder de rigtige vitaminer osv., vil det ikke have det optimale grundlag for at vokse sig smukt og langt. Det er bl.a. vigtigt at få både A, B, C, D og E- vitamin, Jern, Magnesium og Zink. Man kan få alt det, man har behov for igennem en sund og varieret kost, men der er dog mange, som ikke får det optimale. Hvis man har svært ved at få den varierede kost, som det kræver at dække alle, kan man med fordel benytte sig af de vitaminer som er specialet fremstillet til håret. Disse vitaminer findes både i form af kapsler og vingummier.

Få et langt og smukt hår

Beskyt håret
Det er utroligt vigtigt at beskytte sit hår, når man benytter sig af varmeapparater. Når man styler sit hår med bl.a. glattejern, krøllejern eller føntørrer, udsætter man sit hår for høj varme. Dette skader og ødelægger håret, og det er derfor vigtigt at bruge varmebeskyttende produkter mod den hårde direkte varme. Varmebeskyttende produkter ses i mange udgaver, og det kan bl.a. være i form af gele, spray, olie eller andet. Derudover kan man også få det i produkter, hvor hovedformålet ikke er varmebeskyttelse, men blot er en ekstra fordel.

Brug gode produkter
Når håret begynder at få en god længde og blive langt, vil det i længder og spidser med tiden blive flere år gammelt. Det er derfor vigtigt at holde dette sundt, og passe godt på det med de rigtige produkter. Benyt en shampoo og balsam som passer netop til din hårtype, samt pleje og stylingprodukter. Hvis man har et slidt og ødelagt hår, vil det være en fordel at benytte sig af genopbyggende og plejende produkter, som både findes i form af spray, creme osv. Når det er koldt udenfor, vil man tit få flyvsk og elektrisk hår, og dette tyder på mangel af fugt. For at komme dette til livs, kan man med fordel benytte sig af en olie til håret, som også er godt til et par tørre spidser. Det vil derudover være en god ide at gøre det til en del af søndags-rutinen at komme en god hårkur i som rigtig fugter og plejer håret.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...