Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Er din hud klar til efterårets ekstreme vejrskifte?

Er din hud klar til efterårets ekstreme vejrskifte?

Efterår betyder mere ekstremt vejr, som udsætter vores hud for ekstra udfordringer. Derfor skal vi allerede nu til at tænke på at klæde huden ordentligt på. Forbered huden på forandringerne, så undgår du de klassiske faldgrupper som rød og irriteret hud, mærkelige knopper, tørre pletter samt trist og grå udstråling.

Peeling

Om efteråret bliver vejret koldere, og vi skal have flere lag tøj på for at holde varmen. Dette kan vi faktisk overføre til vores hud, den vil nemlig også gerne pakkes lidt mere ind og beskyttes mod vind og kulde. En god ide er, at starte med at skabe det perfekte grundlag for din hud. Efter din daglige renserutine kan du med fordel en til to gange i ugen eksfoliere din hud, så de døde, triste og grå hudceller fjernes og efterlader huden med en flot udstråling. Den rene og fine hud absorberer bedre de plejeprodukter, som du efterfølgende påfører.

Serum & Olie

Et ansigtsserum vil beskytte, reparere, fugte osv, og derfor er det efter peeling en god ide at tilføre et serum, der passer til din hudtype. Der findes rigtig mange forskellige serum på markedet, og det er vigtigt, at du finder en der passer til din hudtype/tilstand. Er din hud tør, skal du gå efter fugtserum, mangler du spændstighed skal du gå efter opstrammende serum, er din hud til den fedtede side skal du finde et serum, der regulerer talgbalancen i huden.

Olie giver din hud en flot udstråling og gør den blød. Dette er samtidig med, at olien tilfører aktive ingredienser, der afbalancerer og plejer din hud og beskytter mod vind og vejr. Har du fedtet hud skal du ikke være bange for ansigtsolie, da den rigtige olie til fedtet hud kan give en helt fantastisk afbalancering af hudtilstanden.

Dagcreme

Som afslutning påføres den almindelige dagcreme eller natcreme. Til efterår og vinter anbefaler jeg ofte mine kunder at skifte til en lidt fyldigere/federe creme, da huden har brug for ekstra pleje og beskyttelse i den kolde tid. Om dagen ynder jeg ofte at tilføre lidt BB cream i min dagcreme for at give min vinterhud lidt ekstra farve og glød.

Natcreme

Smuk indefra

Så er huden klar til efterår og vinter, dog er der lidt du kan gøre indvendig fra. Husk at drikke meget vand og spise sunde fedtstoffer såsom nødder, mandler, avokado, kokosolie, laks osv. De sunde fedtstoffer smører kroppen indvefra, og du kan eventuelt supplere med et godt olietilskud - glem heller ikke at der skal grøntsager og frugt til.

Med fokus på hudpleje og den gode kost, så skulle du og din hud være dækket ind til at møde de ekstreme vejrforhold i Danmark.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...