Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

En lækker blåbær-drøm

Efter jeg er blevet mor, sætter jeg meget mere pris på de tidspunkter, hvor jeg kan være lidt ekstra girly, gerne med ansigtsmaske, udvælge ny neglelak, duftlys...o.s.v. Jeg elsker at være god ved min krop - både med det jeg spiser, og med det jeg bruger på kroppen!

Blåbær, et superbær proppet med C- vitamin og jern, er virkelig et must i kosten under vinteren. Jeg har boet hele mit liv oppe i skovene i Nord Sverige, hvor skoven og blåbærene lå i baghaven, der plukkede vi flere liter om efteråret, så vi kunne fylde fryseren med skovens guld. Lige præcis blåbær, er faktisk et af de bær, der bedst kan bevare alle næringsstoffer og antioxidanter, når det er frosset, hvilket gør det utroligt godt at plukke frem, når vi mangler energi om vinteren.

En lækker blåbær-drøm

Når man ikke er til farve, og så alligevel..

Jeg er ikke den store farve tilhænger i min makeup, og heller ikke på mit tøj, jeg vil helst have sort tøj og eksempelvis mørke farver på læber og negle. Jeg har længe været på udkig efter en farve til neglene, der mindede mig om blåbær, og så faldt jeg over den her fra Essie, der hedder Smokin' Hot. Det var faktisk også min første neglelak fra Essie, og jeg er nødt til at sige, at jeg er vildt imponeret - den tørrer hurtigt (perfekt som mor!), den tynde pensel gør det nemt at putte på neglene, og det giver en utrolig fin og jævn glans.

Jeg er dog i øjeblikket mest til matte negle og læber, så derfor ville jeg prøve at bruge Maybelline's Top Coat Matte About it, og jeg siger bare WOW! Den er helt fantastisk, tørrer lynhurtigt og bliver lige så mat, som jeg godt kan lide.

Her kan I se, hvordan det ser ud, med Maybelline's top lak på ringfinger neglen, og resten er blot Essie's Smokin Hot, som i sig selv også er super flot.

En lækker blåbær-drøm

Jeg kunne virkelig godt lide det færdige resultat, med helt matte negle, og jeg elsker at det ligner et mørkt blåbær - det må være det nye, at matche sin smoothie ;)

En lækker blåbær-drøm

Opskrift på blåbær smoothie - hurtigt og nemt;

  • Ca. 1 dl blåbær

  • 1 æble

  • 1 dl Cheasy Skyr med kanel og æble

  • lidt kanel

  • blend til ønsket konsistens

og værsgo'! :)

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...