Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

En lækker blåbær-drøm

Efter jeg er blevet mor, sætter jeg meget mere pris på de tidspunkter, hvor jeg kan være lidt ekstra girly, gerne med ansigtsmaske, udvælge ny neglelak, duftlys...o.s.v. Jeg elsker at være god ved min krop - både med det jeg spiser, og med det jeg bruger på kroppen!

Blåbær, et superbær proppet med C- vitamin og jern, er virkelig et must i kosten under vinteren. Jeg har boet hele mit liv oppe i skovene i Nord Sverige, hvor skoven og blåbærene lå i baghaven, der plukkede vi flere liter om efteråret, så vi kunne fylde fryseren med skovens guld. Lige præcis blåbær, er faktisk et af de bær, der bedst kan bevare alle næringsstoffer og antioxidanter, når det er frosset, hvilket gør det utroligt godt at plukke frem, når vi mangler energi om vinteren.

En lækker blåbær-drøm

Når man ikke er til farve, og så alligevel..

Jeg er ikke den store farve tilhænger i min makeup, og heller ikke på mit tøj, jeg vil helst have sort tøj og eksempelvis mørke farver på læber og negle. Jeg har længe været på udkig efter en farve til neglene, der mindede mig om blåbær, og så faldt jeg over den her fra Essie, der hedder Smokin' Hot. Det var faktisk også min første neglelak fra Essie, og jeg er nødt til at sige, at jeg er vildt imponeret - den tørrer hurtigt (perfekt som mor!), den tynde pensel gør det nemt at putte på neglene, og det giver en utrolig fin og jævn glans.

Jeg er dog i øjeblikket mest til matte negle og læber, så derfor ville jeg prøve at bruge Maybelline's Top Coat Matte About it, og jeg siger bare WOW! Den er helt fantastisk, tørrer lynhurtigt og bliver lige så mat, som jeg godt kan lide.

Her kan I se, hvordan det ser ud, med Maybelline's top lak på ringfinger neglen, og resten er blot Essie's Smokin Hot, som i sig selv også er super flot.

En lækker blåbær-drøm

Jeg kunne virkelig godt lide det færdige resultat, med helt matte negle, og jeg elsker at det ligner et mørkt blåbær - det må være det nye, at matche sin smoothie ;)

En lækker blåbær-drøm

Opskrift på blåbær smoothie - hurtigt og nemt;

  • Ca. 1 dl blåbær

  • 1 æble

  • 1 dl Cheasy Skyr med kanel og æble

  • lidt kanel

  • blend til ønsket konsistens

og værsgo'! :)

Follow
Emily Mikkelsen

Jeg hedder Emily, og er 24 år - også kendt som "svenskeren" efter 22 år bosat i Sverige. Jeg har en datter på 3 sammen med min forlovede, og vi har et lækkert hus ude på landet. Jeg elsker sundhed, makeup og beauty, dog er det efterhånden i en mere travl mor udgave, men synes jeg begynder at få styr på, at lave alt meget hurtigt ;) Håber I vil følge med, og måske blive lidt inspirerede!

Loading...